Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sooot

Plama na stopie.

Polecane posty

Gość sooot

Hej! Mam okropną plamę na stopie,jest w kolorze brązowo-czerwonym. Robiłam już peelingi chemiczne u kosmetyczki,smarowałam maściami wybielającymi i różnymi kremami.Niestety bez żadnego rezultatu...

Gość czysta zlosc
jak nie wiesz skad ta plama to moze dermatolog?

Gość sooot
Byłam już :O Dostałam maść na zamówienie,wcierałam to 2 miesiące i nic. Lekarka nie wiedziała jaka może byc przyczyna powstania tej palmy. :( Nie wiem co jeszcze zrobić,lato tuz tuż...

Gość czysta zlosc
zmien lekarke jak nie wie. tylko na tej stopie masz plame? bo czasami plamy na ciele wyskakuje od watroby i nerek

Gość sooot
Tak,tylko na stopie,właściwie to na kostce. Jest okropna,mam ja może od 2 lat,ale w ostatnich miesiącach bardzo pociemniała.

Gość czysta zlosc
no to moim zdaniem powinnas pojsc do lepszego lekarza

Gość sooot
Muszę tak robić. :O Tylko,że mam złe doświadczenia z dermatologami.Wiele lat leczyłam trądzik,trafiałam na różnych partaczy.Teraz udało mi się wyleczyc to paskudztwo,to przyczepiło sie drugie.

Gość czysta zlosc
no z doswiadczenia wiem ze trudno o dobrego lekarza. ale poszukaj wlasnie na forum o dobrego w swoim miescie.

Gość sooot
Mam nadzieję,że da sie to jakos zlikwidować. Może laserem? Ostatnio ciotka zapytała sie mnie dlaczego sobie zrobiłam tatuaż na kostce :O :O :O

Gość oooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj
moja corka ma taka plame w okolicy kostki.ma tylko 10 lat.pojawila sie po zimie .podejrzewam buty(but)nie skarzyla sie . ostatnio myslalam ze ma brudna noge.skora jest tam ciemniejsza i moze troszke bardziej sucha ,twarda...nie wiem jak to okreslic.myslalam ,ze to zejdzie ale skoro tobie prawie nic nie pomaga to juz teraz zglupialam.jak wytepie cholerstwo to dam znac. czuje ze latwo nie bedzie!

Gość czysta zlosc
o o jak powiedzialas o tej skorze to przypomnialo mi sie ze i moja ciotka cos takiego miala-tez po zimowych buytach ktore na dodatek ja uczulily. ale plama nie byla ciemno brazowoa tylko jasno

Gość sooot
No ja raczej butów zimowych nie noszę. Żadnych kozaków,ani nic w tym stylu. Ja toczę już długa walkę.Szoruje plamę,smaruje kremami z mocznikiem,nakładam kwasy. Rezultat- ZEROWY :(

Gość woda utleniona
Spróbuj jeszcze okładów z wody utlenionej.

Gość Stefcio Burczybrzuszek
o rany, zamiast "Mam okropną plamę" przeczytałem "Mam ogromną palmę" :)