Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze no ja nie wiem

Ludzie nie boicie się wrzucać tu swoich fotek?

Polecane posty

Głównie dziewczyn to dotyczy.Przecież ktoś z czystej złośliwości moze je wykorzystać na milion sposobów i narobić wam maksymalnych kłopotów :O A nie słyszałyście o tej sprawie,co facetka pisała z jakimś psycholem na czacie,namierzył ją i do niej przyjechał?A co dopiero jak zdjęcia dajecie?

Gość nie boimy sie

Ja bym nie dala tutaj zdjecia. Bez przesady!!! I co wtedy sie z ta kobietka stalo?

Gość Margolala
Ja tu bym nie dala, ale ludzie teraz wszędzie daja swoje fotki, nasz klasa itp :o, a tam jeszcze tyle danych, niektorzy dają nr kom :O

wydaje mi sie, ze ludzie i tak zapodaja nie swoje zdjecia, lub kolezanki by posluchac, jak ja ludzie bluzgaja :)

Gość nie boimy sie
a wiesz dlaczego ? ;) bo nie wklejamy swoich :D

Gość podfruwajka anna
nie boimy się,bo dajemy czyjeś

Gość no jak tak ja nie
a co ze zdjecia mnie psychopata zlokalizuje ...? co ty bredzisz

Gość Margolala
a jak Cię taki psychopata wypatrzy na miescie i będzie sledził :O ? Nigdy nie wiadomo :o :P

Niektórzy mają swoje sposoby,potrafią wszystko znaleźć,wiem,bo mam kolegę hakera. A z tą facetką to było tak,że ona jest mężatką i jej mąż wyjeżdżał do pracy a ona się nudziła i pisała na czacie z jakimś młodym kolesiem.On twierdził,że sie w niej zakochał i chce z nią być.Jakoś znalazł jej maila i po tym ja namierzył,przyjechał do niej i przez chyba 2 albo 3 dni ją i dzieci terrozyzował

A co to za roznica gdzie publikujesz? Jezeli publikujesz swoje zdjecia w internecie, to mozesz je publikowac tak samo na kafe, bo tez moze Cie ktos namierzyc z wygladu. Jezeli ich nie publikujesz w ogole, to kafe nie powinna byc wyjatkiem. kurde, a mialem juz isc spac.

Gość Margolala
Ty od nasienia, nie odwodnij się :P :classic_cool:

Dlatego ja nigdzie nie daję moich fotek.Obrzydza mnie choćby jak pomyślę,że jakiś zbok by się masturbował patrząc na moje zdjęcie tak jak ten od łojenia tu ciągle wypisuje :O Przecież on jest chory :O

Gość Margolalla
Ja się ludzę, ze to kobieta-podszyw :O Przeciez na 1 linku sa jakies dziewczynki dorastające :O

Gość Margolalla
*łudzę-dla niedomyślnych ;)

koles, albo laska se jaja robi i tyle. Psycholi statystycznie jest tyle samo w internecie co w rzeczywistosci. Tylko tutaj trudniej ich rozpoznac. W sieci po prostu widac, ze wiekszosc to psychole, bo nikt sie nie kryguje :] pozdr i branoc.

Gość siebie się nie boję
i tak mnie pstrykają codziennie i gdzieś publikują ;) jedynie pasztety i intelektualne zera boją się swoich fotek :D

Gość siebie się nie boję
Te co ktoś wczoraj skopiował z naszej klasy jak leze goła to też moje i co,wiem ze sie wam podobało