Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lellka

prosze o wsparcie

Polecane posty

Gość lellka

czesc po pewnym czasie bycia sama postanowilam kogos poznac, zarejestrowalam sie w portalu randkowym i jest ok..tzn. milo sie gada, ale jedno mnie martwi...mam bardzo maly biust-A, powiem Wam ze bardzo boje sie spotkania w realu...wyobrazam sobie ze tylko jakis fajny koles zerknie na moj biust i juz sobie mnie odpusci... jak u Was wygladaly takie spotania? jak reagowali na Was mezczyzni? help :(

Gość Niepotzrebnie się stresujesz
Są gusta i guściki , jeżeli twój biust jest jędrny ma ładny kształt to wszystko jest ok. ( a małe biuściki przeważnie takie są ). Ponad to ten ta twoja internetowa miłość będzie się patrzeć na całokształt nie tylko na biust. Tak się martwisz a nie wiesz jaki on będzie.

Gość biust i biust i biust
daj sobie spokój z takimi cyrkami!!! Jak któryś zerknie na biust i już będzie się zawijał, to go jeszcze w tyłek kopnij!!!!! Chcesz śmieciarza, który ma w głowie tylko fajne cyce i jędrną pupę- to lepiej nikogo sobie nie szukaj, z nikim nie rozmawiaj, nie szukaj żadnych uczuć, tylko uprawiaj sobie "wolny sex" na boczku i gra!!! nie ma ludzi bez wad!!!! Ja życze zakochania, uczucia, namiętności prawdziwej, a nie jebaki-bajeranta, dla którego cyc będzie za mały, ucho za duże, oko, za mało niebieskie i może torebka nie pasująca do koloru tapicerki w jego samochodzie....ej, dziewczyno, pobudka!!!!!!!

Gość lellka
hihihihih dzieki chyba czegos takiego mi trzeba :) jesli chodzi o pewnosc siebie to rozsadek mi szwankuje... jasne ze wole fajnego, madrego meczyzne..bajeranci mnie przyprawiaja od odruch wymiotny.. wiecie po prostu trudno jest znosic odrzucenie to znaczy wyobrazone odrzucenie ... mam nadzieje ze on tez sie tak stresuje ;)

Gość lellka
prosze o wiecej rozsadnych komentarzy lub dzielenia sie swoimi przezyciami :)

Gość Typowy SK
>>>>>>>>>>>>biust i biust i biust -----------------daj sobie spokój z takimi cyrkami!!! Jak któryś zerknie na biust i już będzie się zawijał, to go jeszcze w tyłek kopnij!!!!! Chcesz śmieciarza, który ma w głowie tylko fajne cyce i jędrną pupę- to lepiej nikogo sobie nie szukaj, z nikim nie rozmawiaj, Gdyby nie cycki, dupa i inne atrybuty kobiecości każdy facet byłby pedałem :D.

Gość lellka
ejjj to sa dwie skrajne opinie :)

Gość lellka
cholera jasna za malo dramatyczny tytul dalam :(

Gość Anna Bella
hihihih;) masz rację:)

Gość A ja powiem....
lellka no nie przesadzaj. Absolutnie nie daj po sobie poznać że masz z tego powodu jakieś kompleksy bo jeszcze ktoś to wykorzysta.

Gość nie wielkosc czyni cycki

Gość lellka
nie wielkosc czyni cycki - dobre..to jakas nowa biblia? ;) nie daje tego po sobie poznac, juz kiedys popelnilam ten blad i sluchalam "zartow" mojego ex na ten temat..

Gość lellka
podnosze do diabla piszcie dziewczyny, moze mialyscie podobny klopot, jak to potoczylo sie dalej?

Gość lellka
uupppp kurna no wyslalam zdjecie temu mezczyznie (jakie mile dla ucha slowo :)) i on chce sie spotkac a pozniej jakos mi sie zle zrobilo, bo spotkalam mojego ex i on powiedzial ze sie zaokraglilam i fajnie bo mi conieco uroslo (co nie jest prawda bo jak mialam A tak mam A) i juz mi mysli polecialy w ta strone, ze on nie lubil moich cyckow, i ze nawet jak ktos ze mna jest to one mu przeszkadzaja wiec jak mam sie spotkac z kims nowym a z drugiej strony lubie swoej cialo, jest dla mnie zrodlem rozkoszy, lubie o nie dbac i po prostu jest takie mile, fuck..mam rozdwoejnie jazni co z tego ze mam temperament jak nie mam warunkow :(

Gość lellka
uuuppppp