Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiek899

JAK zniszczyc brzydki zapach wewnątrznej części paska od zegarka?

Polecane posty

Gość asiek899

Kupiłam sobie niedawno taki zwykły zegarek i jak myłam ręce to pod pasek od tego zegarka naleciało mi trochę wody, wytarłam ją ale po jakimś czasie zauważyłam i poczułam że jak go zakładam na dłuższą chwilę to wewnętrzna część paska zaczyna tak śmierdzieć że masakra.. fuu :/.. jak mam zniszczyć ten zapach? Może ktoś z was wie co zrobić? Nie chce eksperymentować na własną rękę bo nie chce go zniszczyć więc się was pytam , necie nic nie mogłam znaleźć. Pasek jest ze sztucznej skóry tak jakby, a pod spodem ma coś podobnego do zamszu.

Gość asiek899
ale śmieszne ha ha ha normalnie skąd ty znasz takie żarciki hmm? brawo i gratuluję wspaniałej inteligencji.. idź się schowaj ehh :/

Gość asiek899
skąd ty sie wziąłeś :D Ludzie weźcie go!! :D :D idź sobie dziadu..

Gość hdfjh
ale przecez Juliusz ma racje. pewnie z brudu smierdzi

Gość asdasdas
obvawiam się, ze będziesz musiała zmienić pasek.

Gość Chateau De Riscal
sprobuj nasaczyc lekko czyms ze spirytusem.Tam prawdopodobnie dostaly sie bakterie.

Gość Sherlock Holmes
"Kupilam sobie niedawno taki zwykly zegarek..."---te slowa swiadcza ani chybi o tym,ze ten niedawno zakupiony zegarek,jest nowy.Droga dedukcji dochodze do twierdzenia,ze do tegoz nowego zegarka,zostal dolaczony pasek.Lacze teraz oba fakty razem.Nowy zegarek -powinien miec nowy pasek.!! Hurrrraaaa !!!! A wiec na podstawie czego,kochani piszecie,ze smierdzi z brudu?Tego juz nie moge wydedukowac.

Gość asiek899
siooo stąd ty.. ty dziadzie ty :D sioo akysz sioo

Gość aneczkaZirlandii
zmien pasek na taki z naturalnej skory lub metalowy, nawet jak ci zamoknie wytrzesz i smierdziec nie bedzie:)smierdzi bo pasek jest z tworzywa sztucznego i dlatego

Gość on1234r56ty
zmien sobie sam pasek albo moze delikatnie przetrzyj ten smierdzacy pasek jakims plynem do naczym albo mydlem

Gość on1234r56ty
ta wode co sie tam dostala moglas powierzchownie wytrzec ale to co wsiaklo moglo po prostu zbutwiec i dlatego to czuc teraz

Gość Sherlock Holmes
Dedukuje,ze asiek(cyfry)-nie chcalaby zmieniac paska.Dlatego napisala prosbe o pomoc.To przetarcie-nasaczenie spirytusem,jakas woda po goleniu-to uwazam za dobry pomysl.Z opisu asiek(cyfry) wynika,ze zaczelo smierdziec po podlaniu go woda.A wiec nie dlatego,ze tworzywo sztuczne.W polaczeniu z twoim potem,prawdopodobnie zagniezdzily sie tam bakterie.Woda po goleniu-tak,to dobre rozwiazanie.

Gość Chateau De Riscal
Kolego--->on1234r56ty.Plynem do mycia naczyn,tak?A jak ma to splukac?Czym?

Gość Sherlock Holmes
Dedukuję także ,że kał w moich różowych stringach pojawił się podczas zbytniego rozluźnienia zwieraczy podczas emocjonalnego zaangażowania w ten temat :classic_cool:

Gość asiek899
Dzięki za rady, właśnie o coś takiego mi chodziło :* :) ps. to do tych normalnych ludzi..

Gość gośćREAKISTA
Nie wąchać

Gość gość
Zgadzam się z śmierdzącym paskiem bo też kupiłam mężowi zegarek i pasek cuchnial poszłam kupić nowy ale inne tak samo cuchnialy.Dowiedziałam się że to producenci dają taki zapach aby paski nie zawilgły.Szaleństwo aby się wyśmiewać z czyjegoś klopotu.