Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I Love New York

praca licencjacka podziekowanie dla promotora

Polecane posty

hey wlasnie skonczylam pisac moja prace i tak sie zastanawiam czy nie walnac jakiesgos podziekowania dkla promotora, moze ktos mi poleci stronke int z fajnymi podziekowaniami bede wdzieczna:)_

Gość ta co sie zna na wszystkim
sprawdz najpierw na stronie uczelni, czy w ogole mozesz wstawic takie podziekowania - u mnie bylo to zabronione (przynajmniej przy licencjacie). jak sie upewnisz, ze mozna, to napisz pare slow od siebie, zawsze to lepsze niz wpisywanie oklepanych formulek z internetu. powodzenia na obronie :)

Gość spytaj promotora czy sobie
w ogóle życzy

przynosila nam wczesniejsze prace i tam ludzie pisakli naprawde dlugie podziekowania w formie wiersza itp tylko skad mam to wziasc ????????

Gość po pierwsze wziąć nie wziąść
po drugie, jeśli tak robili to i ty możesz tak zrobić, ale nie kopiuj obcych tekstów tylko napisz coś z serca

Gość krótko i treściwie
kilka słów jeżeli to z wierszami powyżej to prawda - to zniżaj się do takiego poziomu przesada jest śmieszna na jakiej uczelni jesteś?

Gość krótko i treściwie
miało być NIE zniżaj się

chyba macie racje "Z wyrazami szacunku i serdecznym podziękowaniem za okazaną pomoc. " Podziękowania dla promotora ** za pomoc w pisaniu niniejszej pracy" "Podziękowania dla promotora ** za cierpliwość i wyrozumiałość podczas pisania tej pracy" "Szczególne podziękowania kieruję do promotora mojej pracy Pana ** , bez którego woli i pomocy ta praca mogłaby w ogóle nie istnieć..." "Składam serdeczne podziękowania ** za cenne uwagi i pomoc w opracowaniu niniejszej pracy".

Gość kup mu cos np. kwiaty

Gość krótko i treściwie
"Składam serdeczne podziękowania ** za cenne uwagi i pomoc w opracowaniu niniejszej pracy" lepiej wg mnie Panu dr Janowi Kowalskiemu bardzo dziękuję za cenne uwagi i pomoc w trakcie pisania niniejszej pracy. zwrócić koniecznie uwagę na błędy w tym krótkim zdaniu i prawidłowo napisać tytuły naukowe i nazwisko gościa

Gość krótko i treściwie
po stronie tytułowej wstawia sie osobna czystą kartkę tylko z tym tekstem

Gość bhwte
może ci jednak w czymś jeszcze pomóc zastanów sie bo później będzie za późno