Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2008 strasznie się boję ze jak wyjdę z domu to już do niego nie wrócę :( jakaś obsesja... ciągle powtarzam dziecku przed wyjściem że tu leżą ważne dokumenty, tu piny do kart, tu gotówka... :O w ciągu miesiąca załatwiłam wszystkie zaległe sprawy Jezu... nie wiem co jest grane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kariera Napisano Maj 3, 2008 daj na luz... myśl pozytywnie :) zapraszam na ( www.kobieta.mojeforum.net ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJSZA88 0 Napisano Maj 3, 2008 spokojnie......nie mysl w ten sposob ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wulgarna_sucz 0 Napisano Maj 3, 2008 O właśnie, a gdzie leżą ? :D Przejdzie Ci pewnie. Może to chwilowa obsesja... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2008 może potrzebuję wizyty u specjalisty? bo chyba sama sobie z tym nie poradzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość litera X Napisano Maj 3, 2008 Fobie masz. Wielu ludzi ma podobnie np. mama mojej kolezanki. Dobrze byłoby pogadać z psychologeim. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2008 ale od czego? :O skąd to się wzięło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewna psycholozka Napisano Maj 3, 2008 Nerwica lekowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2008 najgorszy jest strach przed tym ze jak wyjdę to już nie zobaczę moich bliskich... kurde! jeszcze skończy się tym ze się zamknę w czterech scianach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
candywoman 0 Napisano Maj 3, 2008 ja tez tak czasami mam, ze "chodzi za mna" zle przeczucie jestem nerwowa, martwie sie, wypatruje najgorszego ale dopiero niedawno wpadlam na to, dlaczego mam taka fobie a to wszystko dlatego, ze moj ojciec choruje na cukrzyce i juz kilka razy mial zapasc przy mnie i musialam szybko reagowac, wiec teraz jak tylko zauwaze mala zmiane w jego zachowaniu czy wygladzie, to podswiadomie oczekuje najgorszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to scizofrenia Napisano Maj 5, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2008 o jezu... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GEJSZA88 0 Napisano Maj 16, 2008 spokojnie...oddychaj...wdech-wydech...wdech...wydech....:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...perła... 0 Napisano Maj 16, 2008 Lusesita de Milagros Dolores poprostu straj sie omijac ten most swietokrzyski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiesiek Skrzydełko Napisano Maj 16, 2008 a córka zna hasło do Twojego nicka????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2008 córka nie zna hasła do nicka :D ale siedzi teraz u chłopaka i moze się za Was podawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiesiek Skrzydełko Napisano Maj 16, 2008 :D nie o to chodzi. Tylko, gdyby coś Ci się stało żeby mogła na m napisać o tym nieszczęśliwym zdarzeniu;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niania Ogg 0 Napisano Maj 16, 2008 Bo wszyscy będziemy czekać....nie? LdMD...Czasem też mnie dopadło, ale to chyba wynik braku zajęć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2008 nie narzekam na brak zajęc... raczej na przeładowanie mózgu :O jak zniknę to wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niania Ogg 0 Napisano Maj 16, 2008 Przestań...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Maj 16, 2008 ja myślę ze te Twoje przeczucia są niegroźne ja od jakiegoś roku mam małą obsesję na punkcie wyjących karetek na nieszczęscie mieszkam blisko drogi którą najszybciej można sie dostać na sutostrade i karetki jeźdźą codziennie pare minut po tym jak moja siostr wychodzi do pracy. Oczywiście ja się momentalnie budzę o dzwonie do sis a ona jak zwykle jest głucha i nie odbiera:O ale czy to mozna podpiąc pod nerwice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Maj 16, 2008 No właśnie, przestań! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2008 czy ja się nadam na kozetkę :O moze by mi pomogło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2008 i jeszcze jedno hipnotyzują mnie metrowe tory... czekam aż nadjedzie i jakies takie schizy mam :O o boze, ratunku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiesiek Skrzydełko Napisano Maj 16, 2008 Lucha - siedź z dupą w domu - tak będzie najbezpieczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2008 o matko... słyszałam o takich przypadkach :O nie wychodzą z domu ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz Ty wiesz kto Napisano Maj 17, 2008 Lusi to przez to, zesmy sie wtedy w koncu nie spiotkaly pod ta rotunda a teraz ja nie mam pracy i sie nie spotkamy, bo z domu nie wychodzę :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2008 :( no co Ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz Ty wiesz kto Napisano Maj 17, 2008 nom :( zmobingowali mnie ale teraz juz pewnie niedlugo znajde to sie bedziemy mogly spotkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz Ty wiesz kto Napisano Maj 17, 2008 przestalam sie nawet malowac do wyjscia /mimo, ze niedawno to sie w domu malowalam, bo juz niepamietalam jak wygladam umalowana/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach