Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga8008

jaka biżuteria

Polecane posty

Gość aga8008

do tego typu sukienki?? Nie mam akurat takiej:( ale podobna góra;) Nie wiem czy pasuje coś na szyję??:O czy tylko np kolczyki?? proszę o radę!!

Gość pokaz sukienke

Gość MARAMARA
TYLKO KOCZYKI SKROMNE PRZY SAMYCH USZACH! I BRANZOLETKA!

Gość MARAMARA
BO JAK SIE OBWIESISZ TO BEDZIE LIPA! BO PRZY SZYJI JEST STROJNIE WIEC NIE MA CO NIC NA SZYJE. POZDRWAWIAM!!

Gość MARAMARA
SYSUNIA-> MASZ GUST!!!! BRAWO:)

Dziękuję :) Zresztą w salonie podobnie mi powiedziano...że naszyjnik to już za dużo i nie chodzi nawet o szelki (choć oczywiście też), ale w ogóle o strojną górę. Tak więc taka moja rada dla autorki :) Pozdrawiam

Gość aga8008
Dzięki dziewczyny!! tak też myślałam,że na szyję absolutnie nic!!:) a jak myslicie czy takie loczki pasowałyby do takiej sukienki (ja mam ciemne i dłuższe włosy) czy lepiej kok:O (brrr...jakoś nie mam ochoty na koka;) )

Najważniejsze żebyś się dobrze czuła że tak powiem w całokształcie :) Jeśli nie masz ochoty na koka to go nie rób. Ja bałabym się czy takie loczki wytrzymają całą noc, ale generalnie nie odradzam :)

Gość aga8008
Sysunia---dzięki:) ewentualnie coś takiego mogłoby być;) http://magdam.plejada.pl/149,foto,1,613,9,bohaterowie_detal.html

Gość aga8008
Sysunia---niestety nie jest bardzo podobna:( ta jest piękniejsza!!cudo!! na pewno będziesz zapierającą dech w piersiach panną młodą:D

Aga widzę, że mamy podobny gust :) Mnie też ta powala na kolana, ale cena...masakra, no ale kombinuję jak mogę :) Zobaczymy czy mi się uda :) Ty też będziesz ślicznie wyglądać - jestem pewna :) Takie dziewczęce fryzury pasują do tego typu sukienek - tak twierdzi pani z salonu, z którą rozmawiałam , a powołuję się na nią bo wydawała się być naprawdę kompetentna, proponowała mi coś takiego jak Ty pokazujesz tylko z delikatnie podpiętą częścią włosów z tyłu :)

Gość aga8008
Sysunia---:) to mnie pocieszyłaś z tymi włosami:D 😘 a co Ty kombinujesz z tą swoją wymarzoną sukienką??

Gość aga8008
mh...ciekawe ile taka sukienka kosztuje w Hiszpanii!!

Cieszę się, że Cię pocieszyłam:) Hmmm...ile w Hiszpanii to nie wiem. Wiem ile w Madonnie w Warszawie i normalnie mi ręce opadają:( A co kombinuję? nic takiego...szukam może ktoś ma do sprzedania i zastanawiam się skąd wytrzasnąć takie pieniądze na samą suknię, a gdzie reszta związana z weselem i ślubem, no i czy to jest tego warte. Właściwie na upartego mogę ją zamówić, ale mój finansujący (tata ;) ) odwołuje się do mojego rozsądku :) A Ty skąd masz swoją suknię?

Gość aga8008
ja swoją szyłam u krawcowej--potem zostawiam w salonie....:) ale teraz "choruję" na tą Twoją!!;):D

Hehe rozumiem, ale nie choruj i nie żałuj co najważniejsze !!! Jeśli masz już swoją to chociaż problem z głowy z szukaniem sukni itp...No i napewno będziesz cudnie wyglądała. A szyłaś ją na wzór TEJ? czy poprostu jest podobna trochę?

Gość aga8008
Sysunia---a jaką wiązankę będziesz miała??:)

Gość aga8008
Nie,nie szyłam jej na wzór tej (wcześniej jej nie widziałam,a szkoda) po prostu góra jest w podobnym klimacie;)

Chciałabym klasykę w pewnym sensie, czyli czerwone, wręcz bordowe róże z dodatkami zieleni i zdobione kryształkami jak te z sukni ;) Ale to wszystko narazie tylko wizje :)

Gość aga8008
w połowie lipca:D