Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin 36latek

Jestem w pułapce. Żona mnie zaniedbywała i to doprowadziło do czegoś złego......

Polecane posty

Gość trgada
Myślę, że powinieneś porozmawiać o tym z żoną,powiedzieć całą prawdę,od jej zaniedbania i brak sexu po zdrade i dziecko.Jeśli szukałeś romansu to na żonie przecież Ci nie zależało więc dlaczego teraz zależy? Każdy gdzieś może zbłądzić i za swoje czyny trzeba odpowiadać.Jeśli powiesz o wszystkim to zapewne uwolnisz sie psychicznie. Zapłaciłeś tamtej dziewczynie kase,z tego co widze jest bardzo przebiegła i cwana.Powinieneś brać jakieś pokwitowania, że wspomagałeś czy wspomagasz ją finansowo. W Sądzie liczą się dowody, a myslę że bez niego sie nie obejdzie. Mając jeszcze rodzine na utrzymaniu zapewne nie będziesz płacił po dwa tysiące miesięcznie alimentów. Radzę byś jak najszybciej wyspowiadał się żonie, nie bedzie podstaw do szantażu.

na twoim miejscu zarządałabym nadań genetycznych...NIE ZNASZ JEJ może to dziecko kogoś innego :P

Gość ja nie winien ona winna
ona dawać nie powinna, spieerdalaj dziadu liście grabić

Gość a ja go rozumiem
moze nie jest wina zona, ale ta kochanka to prawdziwa jedza. ale kobiety sa do tego zdolne!

Gość ssssssSSLLSLS
Chłopie, nie daj się tak szantażować!!!!!! Żaden sąd nie przyznałby jej alimentów takiej wysokości!!! I czego ty się w zasadzie boisz? Że twoje dysfunkcyjne małżeństwo się rozwali? Zawaliłaś głównie tym, że nie maiłeś do tej pory jaj, zeby się rozwieść. Zasłanianie się dziećmi jest gigantycznym idiotyzmem. Dajecie dzieciom fatalny przykład na całe życie - wychowane w rodzinie, gdzie matak zbrzydza ojca będą mieć traumę na całe życie. Przestań płacić, powiedz żonie, tyle.

Gość a ja mammmmmmm
kochanka, bo moj facet po slubie dostal wielkiego brzucha a do spania nawet nie przebiera bokserek, tez sie nic brzydze i nie mam ochoty na seks, ale zarabia dobrze, utrzymuje mnie, wiec z nim jestem

Gość bonny
Po pierwsze powiedz żonie tak jak radzi trgady i inne osoby. Przecież to nienormalne, by 30 letni ludzie obywali się wogole bez seksu calymi latami bez jakiejś ważnej przyczyny jak choroba czy wyjazd. To Cię w dużej mierze usprawiedliwia. Ale dlaczego na litość boską nie stosowałeś prezerwatyw?! Teraz, w tej epoce zagrożenia hivem i innymi chorobami??! Bierz potwierdzenia na pieniądze. Jeżeli donosi ciążę i urodzi dziecko, zarządaj badań genetycznych i niech sąd ustali wysokość alimentów - w końcu masz na utrzymaniu jeszcze dwoje starszych dzieci i chyba niepracującą żonę. Zona na pewno wcześniej czy później się dowie. Lepiej jak Ty sam to zrobisz i jeżeli Ci na niej zależy, to postaraj się podkreślić, że wciąż ją kochasz, ale miłość fizyczna jest dla Ciebie również ważna. Wyręczaj ją na przyszłość w obowiązkach tak, by miała więcej czasu i siły zadbać o siebie.

Gość tylko 2 tys
tylko 2 tys ja chciałabym 10 tys kazdego miesiaca

Gość bonny
sorry miało być: zażądaj badań...