Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina_Malina22

Służba zdrowia bez kolejki.

Polecane posty

Pracownicy służby zdrowia- czy korzystacie z tego przywileju w przychodniach w kolejce do lekarza? Ja tak i z tego powodu nieraz usłyszałam, że jestem bezczelna młodą osobą. Że niektórzy też są ze służby zdrowia a ztego nie korzystają. Zawsze odpowiadam im że to ich problem! W przychodniach wiszą wyraźne kartki że pracownicy służby zdrowia, kobiety w ciąży i osoby niepełnosprawne - bez kolejki. Mam dość tych durnych moherów które przyłażą 2 godziny wcześniej przed lekarzem i czekają jak na żywność na kartki.

Gość gość
ja mogę tylko w swoim szpitalu gdzie pracuję.W pozostałych się nie da nawet na Rm muszę czekać do pazdziernika mimo że mam napisane na skierowaniu pracownik służby zdrowia

Gość gość
Jestem ZHDK i korzystam z przywileju dostępu do lekarzy i zabiegów poza kolejnością. Czasem bywa bardzo niemiło, ale to nie mój problem.

Gość Łukasz

A mnie ciekawi, jakim prawem bez kolejki? Dosłownie - jakim prawem? Prawo mówi o kobietach w ciąży, niepełnosprawnych, weteranach, honorowych krwiodawcach. Nic o służbie zdrowia. Płacę składki na NFZ. W placówce publicznej na NFZ powinny obowiązywać podane przez NFZ zasady. Już i tak rzadko kiedy opłaca się pieprzyć z NFZ, jeśli ceni się swój czas, bo taniej wychodzi iść prywatnie.