Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubne przykrosci

SLUBNA PRZYKROSC

Polecane posty

Gość slubne przykrosci
Maz wlasnie dzwonil i mowil, ze zarezerowal dla mnie hotel. On jest teraz w Paryzu. Przyleci i polecimy. Mowi, ze moge sie tam zastanowic. Chyba polece. cO myslicie?

czy Ty sobie zartujesz? masz świetną wagę- idealną przy tym zroscie, ja do takiej dążę. Twoj mąż jest bardzo pusty i ograniczony, Liczy sie dla niego wygląd.Pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim :o NIE ZGADZAJ SIE NIE ULEGAJ MU! jesli mu cos nie pasuje, niech nie pokazuje zdjęć i wyjdzie po raz kolejny za koscistą modelkę. TO TWORZENIE JAKIS CHORYCH POZOROW. JESLI RAZ SIE NA TO ZGODZISZ, BEDZIE STOSOWAL TA TAKTYKE WIELOKROTNIE. I z Toba cos jest nie tak jesli wogole rozwazasz cos takiego. On jest Nienormalny. jestem w szoku. masz męza PUSTEGO POZERA:o tez jestem tu szczera

Gość slubne przykrosci
ktora waga idelana 55 czy 60????????????????????

Gość kotw
wiesz jak twoj maz chce zapłacic na nowo za nowe zdjecia to nie oznacza ze cie kocha tylko jest powierzchowny(czyt: pustak), naprawdę tego nie zauwazasz? ponadto jak ktos juz wspomniał: a jak urodzisz brzydkie dziecko to będziecie je chowali w piwnicy i zdjecia retuszowali, bo wstyd przed znajomymi bedzie? teraz rozumiesz dlaczego wg mnie jestes pustak?

Gość kotw
lec i nie wracaj hahahahahahhaahahaha

60 kg to idealna waga przy 171 cm! nie rozumiem jak mogl sie do tego przyczepic,. jasne bo anorektyczne modelki maja po 40 kg i to jest super??i to mu sie podoba? jesssu to chore.

Gość slubne przykrosci
Ale nie rozumiem. Moj maz jest po studiach w Rzymie. Nie jest tylko modelem ale i rezyserem. Nie jest tak glupi jak ty to widzisz. Jakim cudem dzieci moga byc brzydkie. Dzieci wszystkie sa ladne poza tym oboje jestesmy bardzo urodziwi

Gość slubne przykrosci
sorbet . dziekuje za konkretna wypowiedz. Jemu sie nie podobaja modelki. Uwaza ze zdjecia wyszly nie tak dobrze jakby mogly. Mialam na przyklad na sobie suknie Valentino odkupiona z pracowni nieodbebrana przez klientke i nie lezala idealnie. A teraz by mpgla. To prawda

kotw - racja!to bedzie sie powtarzac takie pozeroswto przy kazdej okazji kiedy bedzie mu nie pasowac jakis / czyjs wyglad. wlasnie a co jak dziecko nie urodzi sie idealne, przeciez tak bywa!!!! On to Pusty Pozer chyba polecialas na jego wyglad jedynie NIESTETY

Gość slubne przykrosci
Po rozmowie z wami widze ze jednak sie zdecyduje. Trudno. Wybralam zycie z modelem sa plusy i minusy

Gość slubne przykrosci
chyba polecialas na jego wyglad jedynie NIESTETY Zapominasz o pieniadzach i slawie!!! A serio - to fajny facet . Madry

slubne przykrosci -> mi by bylo bardzo bardzo cholernie bardzo przykro jesli tak by powiedzial mi moj maz:( a powiedz, wczesniej tez sprawial Ci przykrosc podobnymi rzeczami?

nie jestes madra. ale to twoje zycie, jeszcze nie raz bedziesz zalowac swojej decyzji.... a wiesz czemu? PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO !

Gość kotw
to prowokacja hehehe tak mi sie wydaje nie mozliwe ze ktos moze byc az tak głupiii :-D

Gość slubne przykrosci
nie zeskanuje. nO CO WY. Nigdy nie robil mi uwag , zawsze sie mna zachwycal. Teraz tez ale twierdzi ze Valentino lezalby lepiej teraz.

Gość slubne przykrosci
Kotw ty robisz uwagi A niemozliwe piszesz osobno>?

Gość kotw
wg niej dziecko nie moze byc brzydkie bo oboje są urodziwi hahahhaa a co pusta lalko bedzie, jak urodzi sie chore? czego ci nie zyczę, a temu dziecku, przede wszystkim.

coś czarujesz, zeskanuj, jak nie chcesz być rozpoznana to zawsze możesz zakryć twarz...

Gość slubne przykrosci
Nie jestem tak glupia zeby skanowac i wklejac zdjecia w sukni i otoczeniu, ktore jest rozpoznawalne, jesli chce je ukryc przed ludzmi i zrobic nowe

Gość kotw
to prowokacja!! przepraszam pustaku ze niemozliwe napisalam razem i tak skalałam tym twoj wzrok :-) Ty za to porażasz swoją głupotą hehhe

hehe to otoczenie też usuń, nawet w zwykłym paincie mozna zakryć wiesz teraz to już niw wierzę coś ściemniasz myślisz że siedzą tu modele i czają aż wystawisz zdjęcia hihi

Gość slubne przykrosci
Napisalas wlasnie osobno. Nawet tego nie rozumiesz???

Gość kotw
osobno miało byc

Gość kotw
ja doskonale rozumiem i zwyczajnie przejezyczyłam się ale tobie to juz nic nie pomoze

Gość slubne przykrosci
Nie wkleje. Jade robic nowe. Jesli macie prenumerate francuskich gazet o modzie-beda wjednej w sierpniu lub wrzesniu :p