Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet_ass

Look4win, Wasze spostrzeżenia.

Polecane posty

Jest ktoś z Was tam zalogowany? Ja od miesiąca próbuje coś tam wygrać ale bez skutku :P Ostatnio jednak zauważyłam, że jakieś przekręty tam są. Np. jest napisane, że do rozdania jeszcze 27 prezentów, a jak podliczyłam wszystkie tam gdzie się sprawdza czy wygrałeś to było 18 wszystkich. Wygrał ktoś z Was tam ? 🖐️

Gość never eever
ja nie wygralam nic

Halo halo pisać ludziska , bo nie wiem czy warto codziennie tam sprawdzać czy coś wygrałam , skoro to jakaś ściema jest :D

Gość pumeks123
ja sie bawilam tez jakos przez miecha nawet chyba niecalego to jest kijowe, pewnie taki chwyt marketingowy, aby reklamy ogladac i niby za to nagrody zrezygnowalam nie chce mi sie tracic czasu na takie rzeczy sa ciekawsze :)

taaa, wygrałam kilka bonów na jakies ziołowe kosmetyki do stóp, jakieś talony do spa itp ... trzeba je wydrukowac i działa. szkoda tylko ze to tylko częściowa zniżka, za caly zestaw kosmetyków zapłacić ze zniżka muszę około 4 stów :O ogólnie jedna wielka ściema, nie warto ;)

Gość ineska-pineska
Ściema,ściema,ja w bawiłam się ze 2 miesiące,wcześniej jakis rok temu. Nigdy nic nie wygrałam. Ale i tak podałam nieprawdziwe dane,więć z dużego pożytku ze mnie nie będą mieć. :P

Gość góra makana
Ogłaszam wszem i wobec , że gadałam już z mnóóóóóóóóstwem ludzi na necie i w realu i nigdy nic jeszcze tam nie wygrał. Ściemniają i to ostro. Zauważyliście, że w liście wygranych nie podają nazwisk? I dzięki temu mogą ściemniać ile wlezie :P

Gość rap
niby wylosowałem w look4win skaner - potwierdziłem jego wygrana - pisało że do 10dni nastąpi wysyłka - było to na samym początku kwietnia i do dziś nic nie dostałem nawet na moje wysyłane do nich zapytania od przeszło dwóch tygodni nikt nie raczył słowa odpisać tak więc ODRADZAM zabawę w Look4win - bo za nabijanie kasy za oglądanie reklam nagrody nigdy się nie otrzyma !!!

Gość normalnie bezsens
jeszcze tam jestem ale nie zaglądałem już dawno po prostu hooj im w te nagrody