Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmin_Jesi

Czy wierzycie w taką miłość? Czy to ma sens? Facet najpierw...

Polecane posty

Gość Jasmin_Jesi
Szczerze mówiąc sama nie wiem... Jednak w głębi duszy wciąż go kocham... Ale co jeśli znowu się sparzę? Jeśli znów się zawiodę?

W sumie wiesz, chłopak pewnie przez owe 4 miesiące był zajęty (uczył się, miał sporo do zaliczenia), może dopiero teraz znalazł czas, żeby o sprawach uczuciowych pomyśleć Nie wiem czemu się boisz spotkać z nim

Gość Jasmin_Jesi
Sama nie wiem! Jakieś takie uczucie... Nie wiem... może i był zajęty, ale to jest dla mnie niewyobrażalna sytuacja, to co on zrobił! Wolał cierpieć, żebym ja była szczęśliwa! Takie poświęcenie...

Gość Jasmin_Jesi
Już piszę bzdury... Ale to tylko dlatego, bo już sama nic nie wiem! Pomóżcie!

Gość pepea
Z moim kolega tez dziewczyna zerwala przez plotki,ale po paru miesiacach wszystko wyszlo na jaw i dziewczyna wrocila i teraz sa ze soba chyba juz 2 lata i sa bardzo szczesliwi.....takze moim zdaniem warto zaryzykowac bo bedziesz ciagle sie zastanawiac "jakby to bylo gdyby..." zreszta nic nie tracisz,a jedynie mozesz zyskac..nie musisz z nim od razu chodzic, tylko zaczac sie spotykac...powodzenia

Gość Jasmin_Jesi
Dzięki! On pisze, że nie chce naciskać, a jednak to robi... Sama nie wiem... Czy zaryzykować? Niby nic nie tracę, ale potem znowu cierpieć????

Gość Jasmin_Jesi
Doradźcie!