Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julie127

Mój sposób na poprawienie cery

Polecane posty

Gość julie127

Otóż od jakiegoś czasu (ok.1 miesiąca) łykam kapsulki - tran oraz czosnek ,jednego dnia tran drugiego czosnek i tak naprzemian , do tego pije sporo wody mineralnej z cytryna.Odstawilam rownież tonik Loreala i robię sama - skladaniki? : woda+sok z cytryny :) buzka wyglada o neibo lepiej ,nie wiem czy to te kapsulki czy ten tonik czy tez moze wszystko na raz ;] ale poprawa jest i to znaczna z pewnoscia nie mozna liczyć na to że od razu zobaczymy zmiany , ja czekalam 3 tyg ;) pozdrawiam

A jaki czosnek lykasz ? jakiej firmy ? ja od poniedzialku zaczynam terapie i miedzy innymi mialam brac czosnek ale taki prawdziwy kiedys go jadlam wieczorem na poprawe cery ale strasznie mie buzia piekla i serce szybciej zaczynalo bic

A jaki czosnek lykasz ? jakiej firmy ? ja od poniedzialku zaczynam terapie i miedzy innymi mialam brac czosnek ale taki prawdziwy kiedys go jadlam wieczorem na poprawe cery ale strasznie mie buzia piekla i serce szybciej zaczynalo bic

Gość julie127
czosnek kupilam w Anglii ale w Polsce rownież jest Lidl wiec myślę, że będzie dostępny. Firma MinaVit - Odourless garlic 2mg w opakowaniu po 100 kaps.

Gość julie127
co do czosnku - ogólnie wiadomo że nie można z nim przesadzić , dlatego biorę co drugi dzień

ale jak poprawiła ci się cera >> co masz na mysli?:)

Gość julie127
Gonia09 - nie pojawiają się wypryski i ogólnie cala buźka wygląda ladniej,promienniej :)

Gość julie127
wyczytałam również, że picie na czczo i przed snem szklanki wody z cytryną (około pół cytryny + woda,można również dodać odrobinę miodu)) przynosi korzyści w postaci oczyszczania organizmu z toksyn i poprawę cery. :) Także polecam!

Gość niebieskoooookaa22
gdzieś czytałam, że po tranie w lato można miec przebarwienia.... ale głowy sobie nie dam uciąc :P więc może lepiej olej z ogórecznika Biogal np. czy może pic sobie łyżeczkę oliwy z oliwek czy oleju lnianego na czczo?

Gość julie127
niebieskooka - dziekuje Ci bardzo za ta uwagę :) nie widzialam wiec troche o tym poczytalam i ... masz rację "Tran należy spożywać tylko w okresie niedużego nasłonecznienia (w przeciwnym razie mogą się pojawić przebarwienia na skórze), dlatego też jesienno-zimowa pora jest odpowiednim okresem do jego stosowania" tak wiec niestety musze go już odstawic, bede brala tylko ten czosnek w kapsulkach i nadal stosowala moj tonik :) pozdrawiam

Gość niebieskooookaa22
a to super, ze pomogłam! :) swoją drogą ciekawe jaki związek z tranu powoduje rpzebarwienia.... musze poszperac czy oleje roślinne tez to powodują w lato, choc chyba raczej ;) nie

Gość julie127
może to ze względu na zawartość wit. A? wyczytałam, że może ona uczulać na słońce i powodować przebarwienia w każdym badz razie wolę nie ryzykować i odstawić :) i zobaczymy czy skóra ulegnie pogorszeniu :)