Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Michałłłł**

Problem.. pomocy dziewczyny

Polecane posty

Gość **Michałłłł**

Mam strasznie dziwny problem... Zacznę od początku.Jakieś pół roku temu poznałem na czacie dziewczynę jest rok odemnie młodsza. Wymieniliśmy się fotkami...ona jest piękna (ja do ideałów nie należę) ale ok. Świetnie nam się gadało czasem jakieś czułości, sygnałki, smsy. Po jakiś 3 miesiącach zaproponowałem jej spotkanie bo właśnie byłem w jej mieście. Zgodziła się. Spotkaliśmy się w kawiarni - naprawdę była taka jak na zdjęciach - piękna,niezwykła, wspaniała świetnie nam się rozmawiało. Nasze spotkanie dobiegło końca wróciłem do domu po drodze odbierając kilka smsow od niej. Jestem facetem dosyć dziwnym zamkniętym w sobie bardziej staroświeckim. obiecałem sobie nigdy żadnej dziewczyny, ani alkocholu itd. W prawdzie kiedys się zakochałem ale nieszczęśliwie. No i jak wróciłem to zaczęłem tak myśleć o niej i o tym wszystkim wydaje mi sie idealna. CHYBA SIĘ ZAKOCHAŁEM :( Niestety już od początku zaznaczałem ze to tylko przyjaźń i nawet tak rozmawialiśmy "jako przyaciele" Ale teraz kiedy ona mi pisze że wybiera się ze swoim BYŁYM na piknik to mnie krew zalewa. Albo że wybiera sie z nim w wakacje w góry... co zrobić? powiedzieć jej? :(

Gość strzel se palcówe
a później zjedz frytki i obejrzyj mode na sukces

Gość Jasmin_Jesi
Sama nie wiem... może warto ryzykować... A może daj jej to delikatnie do zrozumienia...

Gość hhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmm
trudna sprawa chłopie a ona kocha go?

Gość -95
1.to zauroczenie, nie milosc 2.nie mow wprost, co czujesz, a juz na pewno "kocham cie"

Gość samossiiiiiaaaaaaaa
Twoja historia nieco mi cos przypomina, ale nie ważne.

Gość Jasmin_Jesi
A skąd -95 wiesz, że to zauroczenie? Może na prawdę sie zakochał..

Ja bym na Twoim miejscu powiedziała, co czujesz i tyle. Nic nie stracisz, a możesz zyskać

Gość ...InkA...
na twoim miejscu dała bym jej do zrozumienia że ci zależy. że jesteś zazdrosny.... tak delikatnie... no ale jeśli ona kocha byłego to nie bardzo... bo nawet jeśli będzie z tobą to jest ryzyko że się będzie spotykać z nim.... ale myślę że warto zaryzykować i złamać wszelkie zasady:)

Ona moze tak mowic zebys wlasnie poczul sie zazdrosny Napisz do niej ze np.Spotkanie bylo super-chciałbys je powtorzyc i ze dawno z nikim nie czules sie tak dobrze Moze da jej to troszke do myslenia Trzymam kciuki aby sie Wam udało :D

Gość monia-niezdecydowana
powiedz jej co myslisz tylko na boga!- nie mow ze jestes zazdrosny!!! odrazu sie wkurzy... najlepiej spotkaj sie z nia znow i pogadaj, powiedz co czujesz nawet jesli to zauroczenie to przeciez jakies szanse sa! i nie rob sobie glupich obietnic w stylu -zadnych dziewczyn....i tak cie dopadna zreszta jak i ta ... ;D

Gość dajcie spokój laski
przeciez to jakis dziwak :o lepiej żeby został starym kawalerem bo szkoda jakiejs dziewczyny dla niego

Gość **Michałłłł**
Dzięki za rady ale dalej nie wiem czy powiedzieć...

Gość Pogadaj z niiią
ale jesli ona kocha tamtego to wiesz...

Gość **Michałłłł**
gadałem dzisiaj z nią...