Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marraaanaaa

Mam chyba paranoje!!

Polecane posty

Gość marraaanaaa

Pomocy, juz nie wiem co mam ze soba zrobic!! za kazdym razem jak poznaje faceta to popadam w paranoje i rozmyslam, co mysli, czy zadzwoni, itd, itp. Nie moge wrzucic na luz:O Powtarzam sobie,ze jka nie ten to inny i ze bede bardziej wyluzowana, ale jak przychodzi co do czego to nie moge sie powtrzymac:O Oczywiscie nie robie nikomu wyrzutow, tylko rozmyslam, rozmyslam i rozmyslam....a w koncu wszytsko sie konczy:P chyba samospelniajaca sie przepowioednia:D;)

A założe się że właśnie dlatego się kończy, że faceci to widzą, jak ta paranoja funkcjonuje! Dla pozbycia się tejże poderwij jakiegoś nieatrakcyjnego dla ciebie i go rzuć. Ale świnka ze mnie:)

Gość marraaanaaa
Pytanie tlyko "jak wrzucic na luz?";)

Gość marraaanaaa
faceci nie widza mojej paranoi, bo stosuje mistrzowsko kamuflaż;) Naprawde nikt by nie powiedzial patrzac na mnie jakie katusze przezywam;)

prawda jest taka że w związkach z facetami jest tak że im bardziej go osaczasz i chcesz zamknąć w klatce ,a tak określiłabym twoje zachowanie, tym bardziej będzie chciał się z tej klatki uwolnić. Nie popadaj w paranoje bo tym nic nie zyskasz a jak facet sie spostrzeże to ucieknie i nie zadzwoni

znam ten ból hehe ale na szczęście raczej rzadko mi na kimś zależało jak do tej pory i też świetnie się maskuję, skręca mnie ale sama pierwsza nie zadzwonię...

Gość marraaanaaa
lalka-----> mam identycznie. moze mnie skrecac, ale nie napisze i nie zadzwonie pierwsza;) w koncu ptzynajmniej na poczatku znajomosci to facet powinien sie troche bardziej starac;)

Gość maryskakryska
Jestem kolejna dziewczyna z paranoja:O zawsze juz na samym poczatku znajomosci wszytsko analizuje i mecze sie:O