Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

the power of love

Polecane posty

Chyba ten jeden jedyny raz miałam okazje zobaczyć jaka potęge ma miłośc. W sylwestra któregos tam roku zebrało się towarzystwo by swiętować. Było tam tez i młode małżeństwo, on bardzo charakterystyczny bo miał gęstą czarną brodę. Niestety, przed godziną 22:00 facet ledwo trzymał się na nogach. Widac było że długo się nie bawił:) Poza tym był dusza towarzystwa Po kolejnej wycieczce do ubikacji, kiedy wrócił , nie dało się ukryć że wymiotował, i to mocno ( podpowiedź: broda..) Wrócił w znakomitym nastroju, zupełnie nie świadomy widoku jaki soba prezentował. Pewna częśc gości natychmiast wstała od stołu by isc potańczyć... Co gorsza: rozochocony małżonek zacząl domagac się buzi od swojej żony. Następna partia gości wstaje od stołu pospiesznie. Niektórzy przyspieszonym krokiem kierują się w stronę kibla... czy zona pocałowała swojego zrzyganego męża...? Jeśłi ktoś ma wątpliwości niech spojrzy raz jeszcze na pierwsze zdanie w tym topiku. Kiedy przypominam sobie to zdarzenie, myślę o tych wszystkich kobietach które twierdzą że zrobiłyby dla swego faceta wszystko. Mimo wszystko cały czas towarzyszy temu wspomnieniu pewne wzruszenie.... chociaż osobiście przyznaje że byłam jedną z osób które po owej scenie biegiem pobiegły wykonać haft w pobliskiej ubikajcalni. :)

retro skończ już zakładać durne topiki ja cię bardzo proszę

:D Czasami już nie mogę powstrzymać się od śmiechu. Sorki, ale ja bym na taką próbę nie wystawił kobiety ;).

love - ha ha ha...- chyba jednostronna ? :) "żona" pozwoliła potraktować się jak zwykłą szmatę. "mężowi" powinno być bardzo wstyd z tego powodu. Łatwej żonie również. To się przed snem uśmiałam. Dziękuję.

ooo raczej nie nazwałabym tej sytuacji miłością zachowanie tej kobiety czgo dowodzi, że go kocha pomimo wszystko i na przekór? kurcze, nie byłi sami nikt nie był w stanie mu powiedzieć - chłopie, umyj się? nawet żona? skoro domagał się czułości? nie zniesmaczyło mnie to, a jeżeli już to nie w stosunku do faceta dowodem miłości znacznie większym byłoby zaprowadzenie go do łazienki i umycie w takiej sytuacji byłoby to i czułe ,i praktyczne, a wobec pozostałych gości - po prostu grzeczne! 🖐️ dobranoc

nie na temat, ale czy ktoś wie, były dzisiaj jeszcze inne tematy autorstwa retro? (potrzeba selekcji w ramach pracy nad sobą stąd pytam) a powyższa historia zbyt naturalistyczna jak dla mnie więc się nie wypowiadam ;-)

Gość czarna_róża
Zgadzam się z "a tak po prawdzie". Pewnie go pocałowała, bo nie chciała, żeby robił jeszcze gorsze sceny, jak to pijani faceci potrafią.:o

Gość waleczna wilczyca
jakbym była żoną tego gościa,najpierw wytarabym mu brodę..ot,taki opiekuńczo-matczyny odruch,wszak mąż był pod gazem....

Gość waleczna wilczyca
albo jeszcze lepiej-wzięłabym go delikatnie za fraki i zaprowadziła do łazienki pod czystry strumień wody,a w domciu ,na gwałt unicestwiła ten czarny ,zbedny dodatek.

Gość czarna_róża
Na gwałt? Proszę, proszę.:D A co w ogóle za przyjemność całować się z pijanym?