Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .aaagaaa.

dlaczego tak trudno

Polecane posty

Gość .aaagaaa.

3 maj.. dół.. musze sie wygadać.. padło na was... (nie musicie tego czytać) jedno pytanie: Dlaczego młodej, normalnej podobno atrakcyjnej dziewczynie tak trudno spotkać NORMALNEGO faceta? Dlaczego zawsze trafia na tych nieodpowiednich?!

Na wszystko przychodzi czas, rowniez na milosc. Z pewnoscia los polaczy Cie z jakims wspanialym facetem :-)

Witaj aga ja jestem chłopakiem ale w sumie witaj w klubie ja też drugiej połówki jakoś znaleźć nie mogę być może wynika to z kwestii organizacyjnych (nie jeżdżę na imprezy, bo jakoś tak nie mam się z kim zorganizować)

Gość .aaagaaa.
narazie to mnie łączy z samymi... chodzącymi tragediami... zapisałam wiele stron w topiku najwieksze wady naszych ex... i pewnie niejedna z was nieźle polewała z nich... a ja miałam ich na codzień... tak sie zastanawiam czy to nie jakieś fatum... może to coś ze mna nie tak...

z drugiej strony, ja nie powiem, że trafiałem na nieodpowiednie po prostu odpowiednie, na które trafiałem, zakochiwały się w chłopakach na imprezach

Gość Prowizorka
Nie rozumiem czemu kazdy tak tepi imprezy. ja mojego meza poznalam wlasnie na imprezie i to bardzo fajny facet.

Gość Prowizorka
Jedni lubia imprezy inni nie ale tu na forum czesto wspominajac o nich daje sie im negatywny wydzwiek jakby to tam szli tylko pustacy. A ja uwielbialam imprezy i sie tego wogole nie wstydze. Mojego meza poznalam wlasnie na jednej z takich zabaw i jest to cudowna osoba, kochana i bardzo porzadna.

Gość .aaagaaa.
Ja nic do imprez nie mam, ale chodze na nie żeby sie wyszaleć a nie "rozglądam sie tam za mężem"... może to mój błąd.. nie wiem..

prowizorka, a chodzą tam też samotne dziewczyny, takie bez chłopaków, bo przeważnie widzę, że tam są po prostu pary, nie poderwiesz, bo obok jej chłopak stoi

na imprezie - dyskotekach sie dziewczyny nie szuka !! tam chodzą tylko cfaniacy

Gość Prowizorka
Ja tez chodzilam by sie wyszalec i pobawic a to ze poznalam fajnego faceta to co mialam sie z nim nie zapoznac by sobie ktos nie pomyslal, ze niby meza szukam? W koncu wszystko jest dla ludzi.

Gość Prowizorka
Oczywiscie, ze na imprezy chodza tez samotne dziewczyny.

Gość .aaagaaa.
w sumie romantyk ja wiem jak tam jest bo bywam

Gość Prowizorka
Osobiscie nie znam bo akurat w moim najblizzszym towarzystwie to juz sa same pary (ten wiek:))). ale bedac na imprezach w pubuch, czy na powietrzu np koncerty widze, ze przychodzi naprawde sporo samych dziewczyn.

aga, więc jeśli tam jest spoko, to kogoś znajdziesz na takiej imprezie ewentualnie spotkasz kogoś w okolicznościach niekoniecznie rozrywkowych: autobus, tramwaj, kolejka w sklepie, uczelnie, praca no ewentualnie możesz się umówić ze mną na jakiś spacer w centrum miasta

aaagaaa-witaj w klubie :D Faceci z dyskotek?moze i bywaja tam porzadni tj normalni ale ja niespotkalam jeszcze takiego a kiedsy bywalam bardzo ale to bardzo czesto.JAk zgodzisz sie zatanczysz to wyobrazaja sobie niewiadomo co ,potem zaczynaja obmacywac ,wpychac jezor do ucha i zagadywac czy nieprzeszlibysmy sie do lazienki :O Szkoda gadac ...

Gość .aaagaaa.
ItsOnlyMexx_20 witam w tym niechlubnym klubie :)

z tego co ja zauwazylem to raczej laski przychodzi tylko po jedno na dyskoteki.. a samotni faceci przychodzą tam po to aby z ich obojetności skorzystać.

Gość Prowizorka
To ja mialam fuksa:)) moj zaczal mi sie chwalic ze dobrze gotuje:)) i rzeczywiscie nie klamal.

Gość Df-4
.aaagaaa. - to szukaj gdzie indziej chlopaka :o

profesorek--no napewno nie tylko po jedno ,nie wiem jak inne ale ja niechoze na dyski zeby ktos mnie przelecial i obmacywal chce poprpstu gdzies pobrykac ,napic sie piwa i takie tam ... szysbki numerek w kibelku mnie nie kreci