Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .aaagaaa.

dlaczego tak trudno

Polecane posty

Ile jeszcze bedzie topikow o tym samym?

Gość .aaagaaa.
Emons czy ktoś cie zmusza do wchodzenia tutaj i czytania tego..? Nie pasuje - to wypad i tyle 🖐️

Gość Prowizorka
Wszedzie mozna poznac ludzi takich i owakich. wyobrazcie sobie, ze ja kiedys poznalam dwoch chlopakow: jednego w kosciele, drugiego na pielgrzymce i oboje okazali sie skonczonymi gnojami. Pieknie spiewali w kosciele, modlili sie a potem chodzilo im tylko o jedno.

Gość Prowizorka
W przypadku pierwszego to pewnie natomiast w przypadku drugiego to hipokryzja bo gosciu byl wmieszany we wszystkie organizacje koscielne, jezdzil na wszystkie wyjazdy, pierwszy do filozoficznych wynurzen i otem jak sie okazlo tez pierwszy do klamstw i oszustw. Moj maz nie robil rozpraw filozoficznych, religijny nie jest inatomiast uczciwosci moglby mu niejeden katolik pozazdroscic:))

prowizorka-zgadzam sie w 100% ,religijnosc nie ma nic do tzw porzadnosci,jestem osoba niewierzaca ale porzadniejsza niz nie jedna katoliczka ktora chodzi do kosciola co niedziela .

Gość Prowizorka
Niestety wlasnie ci niby katolicy (szacunek i przepraszam tych ktorzy sa naprawde uczciwi i przestrzegaja zasad moralnych) na mszy to sa wielce religijni, spiewaja, modla sie za czterech a w zyciu realnym sa zaklamanmi i falszywymi ludzmi. Ja jestem katoliczka, moze nie az tak praktykujaca ale wlasnie wstyd mi co tacy falszywcy potrafia z kosciola zrobic. I wlasnie przez to wole takich ludzi typu moj maz co otwarcie powie co mu sie podoba a co nie zamiast robic jakies moraly.

Gość dziś
Ech, tyle samo jest zakłamanych i fałszywych w każdej grupie. ItsOnlyMexx_20 --> a skąd to wiesz? tzn. że jesteś porządniejsza niż?

Gość .aaagaaa.
nie o katolikach/niekatolikach tutaj rozprawiać mieliśmy :P

Gość Prowizorka
troche rozmowa zaczepila o zbyt delikatne tematy:)) Ale chodzilo mi po prostu o to, ze wszedzie, w kazdym miejscu i kazdej grupie spolecznej mozna spotkac zarowno ludzi uczciwych jak i oszukancow.

dziś--> nie powiedzialam ze od wszytskich katoliczek a skad wiem? hmmm...kumpela niby wielka pobozna katoliczka (niedziela-obowiazkowo do kosciola a i w tygodniu sie zdarza jej czesto byc ,wieczorem paciorekm1 w miesiacu spowiedz itp itd)a przelecialo ja polowe miasta ,do tego pije , pali a i amfa od czasu do czasu sie zdarza :) I ona nazywa sie dobra chrzescijanka?no sorka jak tak to ja tez nia jestem tylko w inny sposob troszke :)

niewspomne juz ze jak jej powiedzialam ze biore anty to tak mnie zbesztala ze hoho a jak zaczniemy temat o religii to mowi ze jestem wielka grzesznica ,pojde do piekla bo w Boga nie wierze :O Uwazam ze postawa katolicka nie opiera sie tylko na chodzeniu do koscila czy tez modleniu sie ale to takze sposob zycia ,postepowanie i takie tam rozne pierdoly :) JAk ona moze nazyac sie katliczka wszak wiadomo ze katolicyzm zabrania uciech cielesnych przed slubem :D

Ja uważam że wszystkiego trzeba w życiu spróbować. a to wszystko jest dla ludzi !!

hehe tez uwazam ze wszytskiego nalezy sprobowac ,sama tez aniolkiem nie jestem ale jesli pinda glupia mowi ze bede sie w piekle obracala tylko dlatego ze biore anty a sama sie poszcza na lewo i prawo no to sorka ... wymiekam :)

może lubi na lewo i prawo, ty za to lubisz dużo , stale i bezpiecznie ;)

Gość .aaagaaa.
znowu dół :(

Gość Aniołkowo
Ej dokładnie.... Basta! Jestem młoda z mgr przed nazwiskiem, mam śweitną pracę, pracuję ze świetnymi ludźmi i podobno jestem świetna laska, wszystko przez duże "ś" ;) Poważnie, ciężko znaleźć kogoś najnormalniejszego na śweicie, takiego tylko normalnego i ciut fajnego i zabawnego no i psychcznie silnego, na św. Mikołaja ciut za duża jestem... Może młode kobiety z atrakcyjnym ciałem i jeszcze etrakcyjnieszym móżdżiem odstraszją...:( A może nie każdego stać na tzw: "wersję limitowaną ze skórzanymi siedzeniami" przepraszam za sarkazm ;)

Gość czesiur
A ja tam jestem zdania że trzeba znać swoją wartość. Przecież jeżeli od siebie samego wymagam dużo to dlaczego od tej drugiej osoby mam wymagać mniej??