Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie male pytanko

gdzie dziewczyny maja punk G

Polecane posty

Gość podobno nie wszystkie maja
no powiedz jak juz cos chciales pisac !!

hahaha....-nie wtrącaj sie jak dorośli rozmawiają Ja tez myśle ,ze kazda ma , tylko u jednych z tym łatwiej a u innych trudniej.A poza tym niektórzy faceci do własnej dupy nie wiedza gdzie szukac, a co dopiero punktu G..

Pani ktora zapomniala juz mnie wyprzedzila :-D Kazda ma tylko nie kazdy umie znalezc....

oj cup prawda ...kolega kiedys mnie spytal gdzie jest vłechtaczka :O a podobno taki doswiadczony jest ech...kretynow na tym swiecie jest duzo ...

Mex - zaczynam sie modlic o awarie komputera , bo za duzo czasu tu trace.A wiesz ,ze ja altruistka jestem i nie zostawie nikogo bez pomocy;)

hehe a wiesz ze i ja sie modle zeby mojego ukochanego szlag trafil? jesli to sie nie zdarzy to zgine w ciemnosciach forum 😭

Nie wiem czy jest takowych wiecej ale moj kolega chyba jednak nie wiedzial skoro zapytal :O Dla mnie to bylo tak jakby ja jego zapytala gdzie sa jego klejnoty hehe :D

Każda z nas ma szanse, w koncu superfacet ogarnia umysłem taka ilosc topikow i postów ze nic tylko podziwiac;)

cup nie dlatego ze wie gdzie jest punk g a dlatego ze to przeciez superfacet to tak jaby byl supermenem :D ;)

ok to ja Wy sie reklamujecie to ja tez tak zrobie oooo...!!! ;) Otóż : jestem napalona ,niewyrzyta malolata pragnaca upojnych nocy z doswiadczonym silnym mezczyna ,w lozku zgodze sie na wszytsko poprostu jakby nie bylo all mnie kreci ,hmmm...co tu jesce napisac...? pomocie zeby dobrze wypasc :D haha na starosc odwala :D :P ;)

Jednym slowem Mexiara obciagara jest the best :D Nie no teraz to az sie pobeczalam ze smiechu zaraz z lozka spadne :D

A ja chciałam zaznaczyć iż jestem bardziej niz Mex napalona , niewyzyta i pragnąca upojnych nocy..:D I że zgodze sie na wiecej niz wszystko i mam fajne cycki:P Wogóle fajna jestem..:P :D:D:D

czy jestem pewna? na 100% :D Zawsze musi byc ten 1 raz wiec spotkasz wreszcie taka ktora Cie zajezdzi hehe :D Z tego co piszesz jestes dlugodystansowcem ale musze cie zmartwic ja we wszytskich dziedzinach zycia jestem dlugodystansowcem,przy takim starciu ciekawe kto kogo by pobil :D ;)

no wlasnie mialm to napisac ze z cup sie podzielimy Toba no nie Cup? Tak bym z nikim sie nie dzielila ale ze Cie lubie to co tam mi szkodzi ,podziele sie nie bede sępem :D