Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie male pytanko

gdzie dziewczyny maja punk G

Polecane posty

Wiesz kto duzo gada malo dziala :D ja tylko raz sie wypowiedzalam na ten temat wiec wnioski mozna wyciagnac :D Cup--?jestem kochana? oj slonko ja to wiem ale dziekuje ,Ty tez jestes równa babka 🌼

Zreszta o facetach tez tak mozna powiedziec ,Wy tylko duzo gadacie a jak przychodzi co do czego to wymiekacie podwracacie sie dupa i zasypiacie ech...z Wami zawsze tak jest ,zabieracie sie do rzeczy ktorych nie potraficie odpowiednio doprowadzic do konca :P

sie zawstydzil naga prawda i ucekla ,oj jaka szkoda a ja mialam cicha nadzieje ze cos mi wpadnie a tu pech... 😭 ;)

Musisz sie liczyc ,że jak nas bierzesz to obie..ale to też ryzyko ,bo jak sie nie spiszesz to Cie z Mex zabijemy śmiechem;)

Trzeba było tyle nie toczyć ogóra to byś moze szybciej dochodził, a tak to juz pozniej wrazliwosc nie ta i trza sie młotkiem chlastac,zeby cos poczuc..

No to jak Ty kontrolujesz ,ze Cie zadna nie zadowala? Są inne sposoby na mega orgazm , nie trzeba sie blokować na 3 godziny..

Cup no ja nie moge "toczyc ogorka "hahaha ide i sie zabije bo zachicham sie na smierc :D superfacet--> jak wezmiesz wiagre to sie zgadzam w innym wypadku nie ,nie chce rozczarowania,a potem co ja zrobie jak zaniemozesz? bede musiala wieczorem do sasiada sie dobijac zeby mnie obsluzyl :D

Problem w tym,ze ja tez lubie jak facet dochodzi ,wiec sie nie dogadamy🖐️ Mex - jest Twój , korzystaj przed śmiercią do woli;)

nie powiem kto tu kozaczy :P Cup no co Ty jest moj? e tam ja tak nie chce lubie powalczyc wiec jesli dajesz siana to dla mnie zadna zabawa jest :(

Przez kafe to sobie mozesz gadac, a ja sie tu podniecam:O Nie ma co , trza spojrzec prawdzie w oczy.. Życie jest Kafeterią

no to uwazaj kochana Mexiara obciagara pałkomaciara i pogromczyni meskich rozporkow tez sie nie poddaje :D

Mówisz do Mistrzyni Wielokrotnego Obciągania z Połykiem Nju Dżersi 2005 i Złotej medalistki Olimpiady w Żonglerce Golonymi Jajami Tokyo 2007...

nie chce sie chwalic ale jestem w ksiedze Ginesa jako najwytrzymalsza stosunkojebca na śwecie ,w jedna noc obluzylam tyle facetow ze Ci w glowie sie nie miesci dziewczyno ,ha! :P :D