Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiat jest do duuuuuuuuupy

Licytujemy się kto miał gorszy weekend !!!

Polecane posty

Gość mialo byc pieknie
a 1 maja rozstalam sie z facetem.........smutno mi,siedze w domu sama i chyba sie ludze ze zadzwoni albo chociaz napisze.Napisal wczoraj ze teskni i cisza... :(

We wtorek pokłóciłam się z facetem na śmierć i życie. Zrobił awanturę o to, że uważam go za nieudacznika. Chciał zabrać mi dziecko. W końcu wyszliśmy razem. Po trudach spaceru i wizyty u niedoszłych teściów wróciliśmy do domu. Środa była dniem docinek na przemian z ciszą. W czwartek wyszedł rano, wrócił pijany, od nowa awantura, od nowa zabieranie dziecka, policja w domu. Wymuszony spacer z wyszarpywaniem sobie wózka. Od piątku nie przychodzi - na szczęście. KTOŚ MNIE PRZEBIJE? Więc proszę mi nie pierdolić, że masz zły weekend bo jesteś chora/y.

Jarek_84 Takimi tekstami o grubej babie odbierasz mi wiare w ludzi i lepsze jutro. Pozdrawiam serdecznie ;]

Gość mialo byc pieknie
wiesz dla kazdego co innego jest najgorsze

Jarku przed zrobieniem tego zdjecia twojemu waznemu oku moglbys umyc cere bo jakas tlusta sie wydaje, a grubasom sie swieci cera, chcesz zeby ktos pomyslal ze jestes grubasem:D

Gość 7 dni swiat
pt - pojechalam ze znajomymi do klubu, moja kolzanka zaczela wymiotowac po wyjsciu z auta, 2 godz za klubem, wrocilysmy do akademika, do 3 z nia siedzialam. sb - upal 30', ja musialam kuc. nie pojechalam na plaze, bylam niewsypana,. otworzylam okno i opalalam sie w pokoju, lezac na lozku. (i jednoczesnie spalam po tej nocy )wieczorem obejrzalam film wloski z moim kolega wlochem (nic nie zrozumialam) nd - od rana nic nie zrobilam a w sr egzamin z wloskiego