Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

jakie kosmetyki macie zamiar kupic w najblizszym czasie?

Polecane posty

konczy mi sie wszystko co mam w kosmetyczce i wybieram sie na zakupy.a co wy macie zamiar kupic?jakie kosmetyki? 1.szampon i odzywka do wlosow 2.antyperspirant 3.balsam,krem do ciala 4.krem do rąk 5.zel i krem do twarzy tyle tego jest w sklepach ze nie wiem na co sie zdecydowac

Polecam szampon (i odzywkę) elseve, Pantene, DOve- mnie one najlepiej służą. Antyperspirant to akurat Antidral ostatnio używam na nadmierne pocenie-w aptece niecałe 15zł chyba. Lady speed stick jest ok jeśli chodzi o zapachy-w sztyfcie ;) Krem do rąk to Avonu glicerynowy mam i jako jedyna rzecz z Avonu jest spox, uzywam go od lat. Żel i krem do twarzy to zalezy od cery i wieku. Ja mam obecnie żel Eva natura jakis z termopilingiem ale nie lubiężeli - wole mydełko dla dzieci-mniej chemii Na wiosnę-lato polecam emulsję Olay Radiance- z filtrem ,rozświetla, jak dla mnie extra. Ewentualnie emulsja La roche posay Effaclar (dla cery problematycznej.) Co do balsamu do ciała to ja używam na zmianę oliwkę Babydream i balsam AA jogurtowy.

A ja nic nie kupie w najbliższym czasie bo mam spore zapasy ;)