Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8_lat_młodsza_on_starszy

8 lat róznicy - czy to dużo...?

Polecane posty

Gość 8_lat_młodsza_on_starszy

ja 25 - on 33... jakie macie doświadczenia ze związku z taką lub podobną różnicą? jeżeli jesteście ze sobą już długo - jak wygląda Wasz związek po latach? Dziękuję za wypowiedzi:)

Gość uppppppppppppppppfg
miedzy mna a mezem jest 19 lat i jest super :)

Gość vulgariskrystalis
w takim wieku myślę, że ta różnica nie ma znaczenia...ale im później tym różnice bardziej widoczne

Gość a 11 lat roznicy
to nie za duzo?

Gość a 11 lat roznicy
ja 33 on 44...

Gość uppppppppppppppppfg
jeasli sie kocha i jest sie swiadomym zmian zachodzacych w ciele z wiekiem bedzie dobrze, ja nie zmienilabym mojego 45latka na zadnego innego!! nigdy!!!

Gość jestem krokodylką
Ona 30-On 46---napiszcie szczerze

znałam parę, to byli znajomi moich rodziców, między nimi było ponad 30 lat różnicy, nie mieli dzieci, łączyły ich wspólne pasje i świetnie im było razem, aż przyszedł taki moment, że ten facet był już stary niedołężny, a ona jeszcze w sile wieku, wtedy sie zaczęło psuć, ale trzydzieści lat spędzili razem i dobrze im było ze sobą

Gość uppppppppppppppppfg
a moje 19? wiecie znam pary ktore mialy duzo mniejsza roznice wieku, 5, 10 lat i wiekszosc z tych mauzenstw sie porozpadala po bardzo krotkim czasie, a my z mezem dalej estesmy zakochani jak nastolatki :D

Gość smutny porzucony
ja 25 ona 17 :-(

Gość marek3444
Witam, Odpowiem Ci tylko co myślę odnośnie tej różnicy, bo sam w takim związku nie jestem. Otóż moim zdaniem nie powinno to być problemem, w końcu jesteście dorosłymi ludźmi. Całkiem inaczej się ma sprawa gdybyś miała 15 lat, a on 23, ale w tym układzie wg mnie jest w porządku - powinno się liczyć tylko to czy Wam jest dobrze ze sobą. Wiek to sprawa drugorzędna. Znam osobiście parę osób, które są razem i między którymi taka dokładnie różnica występuje - są szczęśliwi, razem od 4 lat.

Różnica wieku jest nieważna, jeśli dotyczy liczby lat. Gorzej jak jest znaczna różnica w myśleniu o związku, pracy, podejściu do obowiązków i kontaktów międzyludzkich. Przecież zdarza się, ze ten z partnerów, który jest młodszy o kilka lat jest jednocześnie bardziej odpowiedzialny, prawda? Osobna katogoria to młode kobiety mające zakodowany wzorzec partnera-tatusia.

Gość uppppppppppppppppfg
ja jestemza dojrzala jak ma moj wiek a maz pomimo 46 lat zachowuje sieak facet ktory dobija 30 i taki sam ma tok rozumowania wiec sie zerujemy :) pomimo19 lat roznicy :)

Gość a moj maaa
moj ma 34 ja 22:) i jest idealnie:)

Gość ZUZIA21
MÓJ CHŁOPAK JEST ODE MNIE 7 LAT STARSZY. I JEST NAM ZE SOBA CUDOWNIE. WEDŁUG MNIE WIEK NIE MA ZNACZENIA, JEŚLI SIĘ KOGOS NAPRAWDE KOCHA. POZDRAWIAM

Gość Eito
ja mam 30 a moja kochanka 43. I co wy na to?

Gość Liliijkaaa
Ja mam 26 lat,a moj mąż 34,i jest nam cudownie:):)