Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Jak zinterpretujecie ten tekst ?

Polecane posty

Martyna Jakubowicz -\" W Domach Z Betonu \" \"Obudziłam się później niż zwykle wstałam z łóżka, w radiu była muzyka najpierw zdjęłam koszule potem trochę tańczyłam i przez chwile się czułam jak dziewczyny w \"świerszczykach\" W domach z betonu nie ma wolnej miłości są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne Casanova tu u nas nie gości Ten z przeciwka co ma kota i rower stał przy oknie nieruchomo jak skała pomyślałam \"to dla ciebie ta rewia rusz się, przecież nie będę tak stała\" W domach z betonu nie ma wolnej miłości są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne Casanova tu u nas nie gości Po południu zobaczyłam go w sklepie patrzył we mnie jak w jakiś obrazek ruchem głowy pokazał mi okno wiec ten wieczór spędzimy znów razem W domach z betonu nie ma wolnej miłości są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne Casanova tu u nas nie gości.\" http://donkitu.wrzuta.pl/audio/kGiQoFKDEz/martyna_jakubowicz_-_w_domach_z_betonu Wg mnie chodzi tu o to, że w \"doamch z betonu\" brak romantyzmu, spontanicznosci i takiego prawdziwego uczucia, szalenczego. Ze codziennosc jest szara, ze \"Casanova\"-cos/ktos z romantycznego snu nie gosci, wszytko jest \"jak powinno\" itp Tylko jest chyba mala sprzecznosc \"nie ma wonej miłości\", a przecież \"akty nierządne\" chyba właśnie są wolną miłościa... O co tu chodzi ?

Gość Anna Bella
katty masz racje:) z tą sprzecznoscia również:) Po analizie tekstu wychodzi, ze tekst nie jets tak dobry..a autorka nadrobiła blusem i powstał hit;)