Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotowlosa Kobieta

Czy poświecił coś dla Ciebie Twoj mezczyzna?

Polecane posty

kiedyś odwrócił się od paczki najlepszych kumpli, podobno mieli mu za złe, ze prawie każdą wolną chwilę spędza ze mną i tak do nich wrócił;) co ostatnio poświęcił? musiał żyć z brzemieniem kłamstwa gdy obawiał się powiedzieć mi że urywa się na weekend ze znajomymi z uczelni (podyplomówka)na zadupie gdzie nie ma nawet zasięgu:) i z bólem serca oznajmił mi że to wyjazd naukowy z wykładami etc. a i przyniósł mi piwo, gdy siedzieliśmy z jego kumplem a ja do niego: chłopie, przynieś mi piwo:P

Gość novomova tyś jest tak głupia
i rogami walisz już w sufit, albo chłop jest bez jaj, buhahahaha głupia srałka

Gość rzucił palenie

Gość Feminum najlepsza
novomova, tzn myje sie do ślubu, a potem zarasta brudem na maxa, współczuje

No. A czemu ma być nie na serio?:) wolny kraj:) Tolerancji trochę, toż ja Wam do wyra nie zaglądam:) Aha. nie zamierzam z nikim dyskutować ani zbijać niczyich argumentów, bo to nuda! Odpowiedziałam na temat i znikam papa:):)

Feminum najlepsza: Rewelacyjny tekst, dopiero teraz zauważyłam, uśmiałam się jak norka:):):):):)

Novomova, zarzuciłaś ciekawy temat więc nie dziw się, że się posypały wpisy;) zastanawia mnie, jeśli zgodził się na to bez oporów i na nic nie nalegał, czy ma tak silną wolę czy inne środki?

Mój były poświęcił godność, honor Poświęcał codziennie, z każdym spotkaniem, z każdą rozmową Mam wyrzuty sumienia Wolę, aby ten obecny nie musiał niczego poświęcać

Gość Pseudonima
Moj poswiecil jaja na wielkanoc -- calkiem porzadnie, az mokre byly.

Gość diamond bicz
Mój wieczorne drzemki (nie ma warunków we dwoje na małym mieszkaniu) i głośne słuchanie muzyki (jestem już w wieku "ścisz to cholerstwo!" :P ).

Gość btmz
"Kobiety są tymi które sie bardziej poświecają a jak jest z facetami też są do tego zdolni?" taaak? a do czego Wy jestescie skore sie poswiecac?

ja swojej lubej nic nie poświęciłem bo ja jestem mężem a nie święconką, i ja ją kocham i nie muszę nic poświęcać, nic bardziej obrzydliwego autorka już wymyśleć nie umiała , czy co?????

Eyes of night, ale ja chętnie porozmawiam, ale bardzo nie lubię jak mnie ktoś wyzywa po przeczytaniu jednego krótkiego zdania:( stąd reakcja że na głupie zaczepki nie odpowiadam:) Ale Tobie odpowiem oczywiście: Ciężko mu to przyszło. Ale ustaliliśmy, że albo jesteśmy wierzący katolicy, albo "dajemy se spokój z całą szopką". JA nie lubię półśrodków w stylu "ślub kościelny tak - życie po katolicku nie". To dla nas ważne. I wiem, jak bardzo mnie kocha. Niesamowite:)

niestety , novomova on cię nie kocha , tobie sie tylko tak wydaje

"Ale miłość...Kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." - z Twojego podpisu - nasza dewiza:)

nic, ale moja taka głupia jak ty nie była i przed tak ważnym krokiem jak ślub przetestowała mnie dokładnie, bo kobitka się położy i rozłoży nogi i ewentualnie Feminum a z chłopami to już większy problem.......

Gość Ju...
O poświęceniu mówi się dopiero odtrącony. Wcześniej to była dla niego przyjemność. No i proszę - cudowna przemiana.:D

Gość Ju...
O poświęceniu mówi dopiero odtrącony. Poprawka:o

Gość Alizeeee
do" a skąd autorka " --> No własnie strasznie przykro mi było, że On zrezygnował z gry w kapeli... no ale nie było innego wyjścia. No ale naprawdę nie mamy możliwości spotykac się inaczej, niż w weekendy, przynajmniej jeszcze przez jakiś czas :/ Ale to własnie nazywa się poświęcenie :) Liczę, że On kiedyś do tego wróci, jak narazie pogrywa sobie w domu ;) hehe:P

Gość do Blondaska miłego
Kocham Cię ❤️

cóż, w związku w którym się cos poświęca, nie najlepiej sie wiedzie, i byłbym wyjątkowo nieszczęśliwy gdybym usłyszał, że cos dla mnie poswieciła, a nie zrobiła z miłości. Amen

Oj, ja bym powiedziala inaczej. Bez poświęceń - nawet takich drobnych, codziennych - to związek w ogóle nie istnieje...

raz na ruski rok - granie w siatkę z bratem. bardzo przezywał, ze tak się musi czasem poświęcić.

no aż takie słowo poświęcenie, bo ja wiem jakieś wzajemne zrozumienie, czy ustalenia, my ustaliliśmy że kłócimy się trzy minuty, ustawione na minutniku do gotowania jajek