Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedzieć........

Kosmetyki Revlon- jak z ich jakością???

Polecane posty

Gość chciałabym wiedzieć........

Chciałam kupić sobie puder prasowany Colorstay w najjaśniejszym odcieniu (Fair), ale nie wiem, czy faktycznie jest jasny i czy ta puderniczka nie jest lekko tandetna i zaraz się nie rozpadnie. No i chciałam kupić kilka lakierów do paznokci, bo mają fajne, nietypowe kolory, ale nie wiem, czy sa trwałe i nie odbarwiają paznokci? I szminkę Super Lustrous w wersji Sheer Shine. Wiecie coś na temat tych kosmetyków? Bo ja ich nigdy nie używałam...

Gość czy nikt się tutaj nie maluje
?:O

Gość kasiulka0009
Revlon to bardzo dobra marka wiec bez obaw. Stosowalam Colorstay z tym ze tzw fluid.Jezeli masz jakies niedoskonalosci i chcesz je ukryc, to ten wlasnie puder jest najlepszy i nie pozostawia efektu maski. Ja mam tradzik rozowaty i doskonale go ukrywal. Mowie ukrywal, bo przerzucilam sie na mineralny puder tej samej firmy.Rewelacja!Tylko trzeba troszke pocwiczyc jego nakladanie(jest w postaci sypkiej, ale po zetknieciu ze skora twarzy zmienia konzystencje).Polecam pudry mineralne, bo maja minimalna ilosc skladnikow(wszystkie naturalne)! Loreal True Match minerals tez rewelka.Troszke kosztuja, ale sie oplaca.Pozdrawiam!

Gość sklepikaraxxxzzz
Ja sama mam colorstay ale fluid i jak sie pomalowalam to myslalam ze spadne z krzesla... Zadne tak cudownie nie kryl ;) Jest drogi, ale warto warto ;)

Gość sssssssqqq
colorstay naprawde ładnie krył mi trądzik ale co z tego skoro po liku dniach uzywania miałam taki wysyp, że hej! Teraz musze używac double wear estee lauder tylko, że cena troche gorsza 140zł :( a krycie podobne

Ja też używam podkładu Colorstay. :) Jednym słowem ==> REWELACJA! ;)

Gość markonik
O ile źródło jest pewne, to powinno być ok, zobacz to - http://www.pro-sprzet.pl/category/revlon Marka jest porządna, gwarantuje jakość i spokój - u nich warto, ale oczywiście wiele zależy od tego, czego po prostu oczekujecie.

Gość gość
Dobrze mi się zakupy robi na stronie http://prouroda24.pl, pewnie nie bez znaczenia tutaj jest szybka wysyłka bo zawsze w sklepach internetowych to mnie irytowało najbardziej jak paczka szła bity tydzień...a wcale nie jest to rzadkość, tutaj to tak 2 dni wszystko zajmuje od złożenie zamówienia do dostania przesyłki.