Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kombucha

kombucha - stosuje ktoś?

Polecane posty

Gość kombucha

są efekty?

Gość Kombucza
Są! :D Problemy jelitowe już nie są problemem.

Gość kombucha
dzięki za odpowiedż, czy tylko na pracę jelit działa?

Gość Kombucza
Napój, który jest przyrządzany przy pomocy grzyba herbacianego kombucza, posiada silnie pobudzające działanie na przemianę materii, powoduje oczyszczanie krwi toteż stosowany jest przez wielu jako uniwersalny środek leczniczy. Działa wspomagająco w leczeniu różnorodnych dolegliwości. Wieloletnie badania prowadzone na całym świecie udowodniły, że napój z kombuczy: wzmacnia układ immunologiczny, mikroflora kombuczy hamuje rozwój bakterii gnilnych i patogennych, reguluje przemianę materii, REGULUJE CIŚNIENIE KRWI, łagodnie odtruwa organizm, wzmaga spalanie tkanki tłuszczowej, przeciwdziała zakłóceniom równowagi kwasowo-zasadowej organizmu, cukry białka oraz tłuszcze zostają lepiej rozłożone dzięki czemu są lepiej spożytkowane przez organizm (tłuszcze się spalają a nie zostają odłożone w tkance tłuszczowej), efektywnie pobudzanie śliny i soków trawiennych w żołądku i trzustce przyspieszając perystaltykę jelit, SKUTECZNIE PRZYWRACA MIKROFLORĘ JELIT PO LECZENIU ANTYBIOTYKAMI, zmniejsza objawy menopauzy, dodaje siły i poprawia koncentrację, łagodzi objawy reumatyzmu, zmniejsza ryzyko nowotworów, pomaga w leczeniu astmy, ZMNIEJSZA POZIOM CHOLESTEROLU, łagodzi dolegliwości związane z syndromem chronicznego zmęczenia, pomaga w zapobieganiu przeziębieniom. I najważniejsze - JEST SMACZNYM NAPOJEM! :D

Gość bRODAL87
Jest ktoś kto robi herbatkę z kombucha z Świętokrzyskiego ?

Gość marawstala
Kupilam, juz widzę ze drugi grzyb sie wytwarza ale chyba nie będę nim zagrzybiala ciała : ) moze zaczne handlować jak będzie go kilka razy więcej

Gość marawstala
bRODAL87 dziś A co : ) chcialbys sie na nia wprosic?

Gość marawstala
W sumie moze spróbuje jak to smakuje, ale najpierw poczytam o nim : )

Gość Jezza

ja piję kombuchę - jest smaczna i ma wit C i B i żelazo, potas itp. A najbardziej mi smakuje od Brothers&Sisters. Smaczna bardzo, lekko gazowana. Taki naturalny probiotyk

Gość Sitka

ja także jestem zadowolona z kombuchy od brothers and sisters. I szczerze mówiąc nie mam zamiaru zmieniać napoju bo jest bardzo smaczne i pożywne. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować