Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek Zzzzz

co za lipa

Polecane posty

Gość Tomek Zzzzz

mam pewien problem..moja głupota przyznaje... kiedys mój dobry kumpel poznał mnie ze swoją siostrą. Laska całkiem fajna to zaświrowałem. Potem jak sie dowiedzialem ona byla dziewica a ja no powiedzmy mialem przed nia 2 partnerki. Zalezalo mi na tej dziewczynie starsznie, kumpel a jej brat doradzil mi bym jej nie mówil o tym ze mam jakaś przeszlosc bo ona mnie skresli( Magda miala swoje zasady) no i tak zrobilem. Przezylismy swoj pierwszy raz..zakochalem sie w niej po uszy...niesamowita dziewczyna. Problem lezy w tym ,ze jakis czas temu ostro poróżnilem sie z jej bratem:/ i teraz zastanawiam sie czy po pijaku albo w zlosci mu nie odwali i jej nie powie prawdy. Ona by mi tego nie wybczyla...zjebalem sprawe wiem...sam jej nie powiem tego bo mnie oleje..co radzicie???:(

Gość Anna Bella
jak ona kocha..to nie ma siły:) wybaczy:) a jak mądra to sie domysli ze brat chcial ci zrobicna złosc:) sam wiesz ajak masz dziewczyne:) mądra itp czy nie:)

Gość Tomek Zzzzz
Nie chodzi o to czy mądra czy nie..i tak mi nie wybaczy. ŻĄłuje ze go posluchalem i nie powiedzialem jej tego na samym poczatku:( Teraz juz za późno, nie wiem co zrobic, czy utrzymywac to dalej w tajemnicy,chyba w sumie nie mam wyjscia bo wiem ,ze mnie by zostawila, po takim czyms ja pewnie tez bym tak zrobil:( Jaki glupi bylem ,teraz nie moge przezyc:(Chyba zataje i bede to utrzymywal ze byla moja pierwsza..

Gość misty mighty
sa dwa wyjscia: jezeli jest to wenzezualeska telenowela to przeyebane, chyba tylko pojedynek wam został, a jezeli jestescie facetami to pojdziesz do niego z cztero albo szesciopakiem, albo 0,7 ew. urzniecie sie, poogladcie mecz i zapomnicie o ...klotni jak normlani zdrowi faceci

Gość misty mighty
a co do panny to jak nie chcesz jej stracic to zwyczajnie jej powiedz, ze zacjowales sie jak tluk i nie powiedziales jej prawdy ale na tym swiat sie nie konczy, jak cie panna kocha to zostanie albo jak przynajmniej jest dojrzala emocjonalnie ;)

Gość Tomek Zzzzz
Z tym ze ja nie mam ochoty godzic sie z jej bratem bo kawal chuja z niego...dla Niej chyba bede musial jakos to zalatwic...ale do konca zycia mam mu nadskakiwac w obawie ze cos wypapla?:( Cholera wrabalem sie ,mam za swoje:( Jestem z Madzia juz 3 lata i powaznie o nas mysle ...planuje zreczyny, ale jej brachol nie daje mi spokoju:/

Gość Tomek Zzzzz
kurde ja nie wiem gdyby mi Magda powiedziala ze mialam przede mna 2-3 parnetrow a ja bylbym prawiczkiem no sory ale jestem facetem i moja wlasna duma by nmi nie pozwolila do niej wrocic..wiec sam zrozumie ze i ona mi nie wybaczy. znam ja przysiegalismy sobie wiernosc i szczerosc..zjebalem i zaluje okropnie ale jak jej powiem to sie rozpadnie:/

Gość mofo
dobra dobra idz sie juz pociąć emo :O

Gość Tomek Zzzzz
mofo --> dzieki ale nie skorzystam z Twojej rady:P

Gość dokładnie idź się pociąć
albo przynajmniej skocz sednie IQ w kraju diametralnie podskoczy :classic_cool:

Gość dokładnie idź się pociąć
*średnie

Gość Tomek Zzzzz
czy Wy sie dobrze czujecie??? Nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia to darujcie sobie..zegnam!

Gość upupupupppp

Gość Młot na leszcze
>>>> czy Wy sie dobrze czujecie??? Ważne, że ty się dobrze czujesz i masz mnóstwo konstruktywnych rzeczy do napisania. Żałosny leszcz.