Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuhuu8989

JAK DZIEWCZYNA WAŻĄCA 55 KILO NA 170 CM MOŻE UWAŻAĆ SIE ZA NORMALNĄ A NIE CHUDĄ?

Polecane posty

Gość yuhuu8989

wkurzają mnie wypowiedzi lasek wazacych tyle i mierzących 170 cm albo więcej wmawiajacych sobie ze są szczuple anie wychudzone i to jeszcze mówią tak laski co maja powyzej 24 lata nieraz..masakra..

Gość yuhuu8989
anorektyczko ty juz chyba znikniesz wnet .. zal mi ciebie .. twe wymiary to pewno 80-60-80..

Gość yuhuu8989
twe wymiary :waga i wzrost mi mówią o tobie aż za wiele.. jesteś mega chuda./

Gość Ja mam 172 wzrostu
i ważę 52 kg. Wszyscy mi mówią że jestem chudzina. Próbowałam przytyć ale to nic nie daje. Ja te chudość to mam w genach. Mój ojciec i brat mają to samo.

Gość llilik
porazka

Gość moze nie na temat
a ja mam 180cm wzrostu i waze 54kg i dobrze mi z tym :-D:-P

Gość 21_lat
a ja mam 163cm i waze 42kg:P

Gość może jeśli wygląda normalnie
ja mam 52 przy 170 i też nie uważam się za chudą, nawet znajomi mówią, że mam normalną budowę, żadne wychudzenie. A 55 kg to normalka przy tym wzroście, BMI 19 a norma zaczyna się gdzieś przy 18,5.

Gość ło matko...
Ja mam 1,70 i ważę 50... Nie jestem bardzo chuda, ale szczupła, chociaż chciałabym przytyć to nie mogę

Gość ja mam 169cm i ważę 50kg
ale wymiary mam 86-62-89 to są anorektyczne wymiary???????:O

Gość klei mi sie głowaa
same anorektyczki.

Gość moze nie na temat
I tu sie mylisz:-D waga wcale nie przesadza o tym czy uznamy kogoz za szczuplego czy nie to samo mozna powiedziec o tych ktorzy waza wiecej,ktos moze wazyc duzo ale miec fajna figure bo ma miesnie a nie tluszcz ktoe sa ciezsze niz tluszcz takze waga nie zawsze o wszystkim przesadz:-P

Gość kisiunkaa
Poje...alo cie ?! Ja mam 173 cm,waze 58 kg,i jestem zaokrąglona w niektórych miejscach aż za bardzo.Pracuje nad tym,ale nawet jak schudne ze trzy kg,to dalej chuda nie będę,więc nie wyzywaj od anorektyczek,bo g... wiesz.

Gość 25 lat
A ja mam 178 cm wzrostu,waga to 58 kg i wcale do wychudzonych się nie zaliczam!Może od pasa w górę jestem szczupla,ale siedziec to już mam na czym.Także ilość kg wcale nie jest wyznacznikiem ! Pozdrawiam!

Ja ważę 59-60kg i uważam, że to trochę za dużo. Chciałabym ważyć 55kg i wcale nie byłabym anorektyczną. Chyba, że bardzo by mi schudły ręce, które mam szczupłe, to może jedynie w tym miejscu ;)

a ja 161 wzrost i 55 kg i chcę więcej!!!!!mam chudziutkie nózki i wogóle zawsze marzyłam by miec na czym usiąść:)

170cm i 55 kg to jest osoba normalna nie chuda ja mam 172cm waze 50 kg i jestem szczupla nie chuda chude sa natomiast niektore noje kolezanki

Gość w sam raz
Ja ważę 55 kilo przy 1.72. Nie jest źle, ale mój cel to 52. I tyle będzie.. wszystko pomalutku ;).

170 i 50 kg - i z pewnoscią nie jestem ani wychudzona ani jakos tak chuda by rzucalo sie to w oczy :O

Ło jezu..:D ja ważę jakies 60 kg przy wzroście 173 chyba..:p ale na tyle nie wyglądam. Przytyłam trochę, ale wyglądam lepiej niż jak ważyłam 50 kg.. ciut lepiej, bo za bardzo tego nie widac,że przytyłam 10kg:D:D Po prostu mam grube e kości:p chyba..

Gość saffi
wzrost 166 waga 53 kg - idealnie

Gość 55 kg przy 165
czy ja wazac 66 kg przy 165cm wzrostu jestem gruba ? Tak .. mam straszne nogi ( bo biegam na zawodach i nie tylko ) teraz troche przestałam biegac bo od tego są strasznie miesnie .. wiec postanowiłam schudną do 45 kg poniewaz chce byc chuda bardzo chudaaa .. moze macie pomysł jak to zrobic ?