Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos kto się martwi

jakie jest ryzyko zajscia w ciąże jesli facet we mnie nie skonczyl?

Polecane posty

Gość ktos kto się martwi

Ostatnio kochalam sie ze swoim facetem w dni plodne bez zabezpieczenia, ale we mnie nie skonczyl... Tzn kochalismy się chwile, gdyż w porę się opamiętałam, ale czy ktos moze zaszedl w taki sposob w ciaze?

Gość taka jakas see
ktos ktro sie martwi szanse sa nikle ale jednak przed wytryskiem z penisa wydziela sie plyn ejakulacyjny zawierajacy troche plemnikow jesli do tego doszlo to jest szansa zajscia ale naprawde malusia nie martwila bym sie na twoim miejscu

autorko ale wiesz że nie trzeba wytrysku by w twoich drogach rodnych pojawiły się plemniki? Jeśli opamiętałaś się w porę odpowiednią to nie jesteś w ciąży a na następny raz się zabezpieczajcie marietka masz mdłości bo twój organizm nie może znieść twojej głupoty

Gość ktos kto się martwi
Dzięki bardzo za odpowiedz, tak myslalam, ale zawsze jednak strach jest... Pozdrawiam!

taka jakas see uściślimy jeśli nazywasz coś ejakulacyjnym płynem masz na myśli spermę podczas wytrysku jeśli chcesz określić płyn mogący pojawić się przed wytryskiem który może zawierać plemniki nazywa się to preejakulatem. Nie wprowadzajmy ludzi w błąd bo potem się biorą takie co mają okres w ciąży bo nie odróżniają pojęć krwawienia od plamienia

Gość jg
up