Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopooooo

pomocy prosze

Polecane posty

Gość dopooooo

Witam juz kiedys pisalem Waz z dziewczyna mamy problem wiec okres spoznil sie tydzien w tym czasie stosowalismy petting . gdy okres sie pojawil byl bardzo obfity 1-2 dzin skrzepy brazowa krew 3-4 normalny 5 stopniowo ustawal Gdy okres ie skonczyl pojawily sie bole brzuszka i Weronika martwi sie poniewaz boli ja brzch i ma inny sluz niz zawszebola ja plecy gdy sie kladzie czy moze to byc ciaza pomozcie prosze...................

Gość dopooooo
marietka 017 zakladaj swoj temat a nie tu na moj sie wtracasz;/

Gość dopooooo
wlasnei wybieramy sie ale chcialbym ja uspokic czy jest takie prawdopodobienstwa? powiem jescze ze rozmawialismy na ten temat ze on ajescze jest dziewica i ma blone a czy jesli jest blina to moze dojsc do zaplodnienia?

Gość dopooooo
no ze ja jej tam palca ale mysle ze nie dotykalem swojego no ale pojawil sieokres i t obfity wiec mi sie wydaje ze jest oki?

Gość dopooooo
a te dziwne objawy takie jak przed ciaza niby ta zmian slzuzu bo jest bielszy bole brzuszka i te plecki

ból brzucha może być spowodowany nerwami, a mnie np plecy bolą przed okresem... Na prawdę nie ma się czym martwić:)

Gość dopooooo
no al okres sie skonczyl tydzien temu kurcze przepraszam z etak marudze:( ale dziuje za pomoc naprawde

Gość dopooooo
wiec wszystko jest okej i nie ma co sie bac ???.....................ju ztak dobre 3 tyg sie martwimy ale juz dziaj zamykamy ten rozdzial izyjemy dalej ;p wielkie dziki z apomoc ;d

doopo nie ma się czego obawiać a koleżanka od 7 testów i 10 topików do psychiatry