Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamociaze

czy może dojść do zapłodnienia

Polecane posty

Gość pytamociaze

jeżeli stosunek odbył się w noc z 4/5 dzień okresu, który wyjątkowo trwał właśnie 4/5 dni, a nie jak zwykle 5-6 (cykl 28dniowy)? wiem, że to dni niepłodne, ale minął prawie miesiąc, a pojawiają się pewne objawy ciąży. zdaję sobie sprawę, że to jeszcze o niczym nie świadczy, ale zastanawiam się czy teoretycznie mogło dojść do zapłodnienia?

Gość terkama

Gość terkama
ja zaszłam w 7 mym dniu cyklu

Gość pytamociaze
dzisiaj dostałam okres, do tego bolesny jak nie wiem;/ więc raczej fałszywy alarm;)

Gość agatunia sie pyta
ja uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, wystraszylam sie i zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy test zrobilam 7 dni po pettingu , nestepny w dniu spodziewanej@ , nastepny po terminie @ nastepny 3 tygodnie po terminie @ a nastepne co kilka dni ZROBIŁAM 7 testów , WSZYSTKIE ROBILAM ODRAZU PO WSTANIU Z ŁÓŻKA RANO , wszystkie wyszły negatywne , ale mam obawy bo mam mdłosci i bóle kregosłupa i zalodka.... DODAM JESZCZE ZE TEN FACET ZE MNA ZERWAŁ , WYJECHAL NA STALE DO KANADY i juz niewróci , boje sie o to ze dziecko nie bedzie mialo ojca pomóżcie .. nie biore tabl

Gość chardonay26
aga...nie jestes w ciazy..spokojnie...

Gość agatunia sie pyta
chardonay26 , a czy testy robione np 6 albo 7 tyg po stosunku wychodzą wiarygodne??

Gość hhee667
a ta wariatka dalej pyta sie o ta ciaze wez dziewczyno sie k...a mac za nauke a nie ruchanie 100 razy ci pisali ze nie jestes, a jak nie wiesz jak dochodzi do poczecia to zamknij swoja pizde na kludke i won na bilogie.