Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja161

jak powiedziec rodzicom o ciazy

Polecane posty

Gość confession00part
Patrycjo rozumiem Cię... po prostu chwila zapomnienia i się stało..a do 'ręce opadają' zaje.bisty /zaje.bista jestes do ch.uja! dziewczyna ma problem a t wyzywasz od dzi.wek !! wez się zastanów..widac jakie to polskie społeczenstwo jest kulturalne! }dziewczyna sie zakochała i oddała sie..pech stał się,że wpadła..a zastanowiłes/zastanowiłas się,ze moze sie zabezpieczali a prezerwatywa pekła matole! po ch.uj w ogole tu weszłes! tu miała byc pomoc a nie zbluzganie! jak ty bys sie poczuł/poczuła jezeli byś miała problem a ktos tak pisze! a potem dziwne ze ludzie nie dają sobie rady i sie wieszaja! poje.bie wez tu nie wchodz najlepiej! przepraszam za uzyte wulgaryzmy,ale na takich ludzi nie ma łagodnych słow! wychodzi jak go kultury i pomocy innym nauczyli w domu..albo jaki/jaka po prostu jest naprawde..sam z siebie! współczuje tylko Twoim przyjaciołą iekawe czy gdyby to im sie tak stało tez bys tak mowil/mowila! nara Patrycjo jezeli nie umiesz powiedziec to w oczy napisz list..przepros..powiedz,ze nie chciałas jej zawiesc..i ze nauke mozesz kontynuowac narazie np. indywidualnie w domu.. napewno tego nie ukrywaj... pozdrawiam;*

Gość wnajme mieszkanie
moja ciotka urodzila coreczke w wieku 15 lat.Dostala pelna pomoc i poparcie rodziny.Skonczyla szkola,corka ma 16 lat,czy pojdzzie w slady matki????

Gość dorocia1020304050
boze. pomozcie. mam 17 lat i chyba jestem w ciazy... w tym problem ze moja mamusia nie bedzie zadowolona. mama mojego chlopaka chce nam pomodz ale ja mysle o probie samobojczej... pomoooooocy

Gość maciej25
widzisz ja mam 25 lat moja dziewczyna 23 lata... i tez nam sie trafiła wpadka i tez mielismy obawy jak powiedziec bo dzieli nas spora odlegosc do tego niunia nie pracuje moja pensja to zadna rewelacja... ale powiem ci jak ja to zrobiłem najpierrw sie oswiadczyłam niuni a jak jej rodzice zgodzili sie juz na oswiadczyny spojrzałem na jej rodziców moich i powiedziałem kochani to jest moja przyszła zona która pod sercem nosi moje dzieciatko. kocham i ja i to dzieciatko a wy za kilka miesiecy bedziecie dziadkami.... po tych słowach było widac złosc ale na drugi dzien dostalem gratulacje od przyszłego tescia za odpowiedialnosc.... dzis mieszkamy razem u jej rodziców a za 3 miesiecy na swiat przyjdzie moja kochana amelka..... a po tym 7 miesiecy bedzie wielkie wesele.... wam napewno sie uda poprostu odwagii jestescie młodzi fatkt ale pokazcie ze jestescie odpowiedzialni a twoj chłopak niech zrobi to samo i napewno bedzie wszytsko ok. pozdraiwam

Gość NADCHODZI POMOC
sluchajcie ciąza to cos pięknego. mam 16 lat ale nie jestem w cąży za to moja kolezanka jest. poiwedziala mamaie iii .... pomaga jej ;] naprawde bylyśmy w szoku;sD hah lecz druga nie poradzila sobie z tym problemem. powiesila sie zostawiając list. :( A jej mama powiedzizla ze by jej pomogla ale K.M bala sie reakcji mamy ;/ i to jest zawsze głupie podejście dożycia ;( powodzenia i naprawde jeślei mama bedzie chciala zebys usunela ta ciąże zapszecz i wyprowadz sie do chlopaka ;/

Gość zgłaszam natychmiast
Ona niepełnoletnia???On pełnoletni??? To jest pedofilia!!! Zgłaszam na policje to jest uprawianie seksu znieletnią za to grozi więzienie!!!!

Gość CIIIII
hej mam 18 lat jestem w 2 klasaie technikum i zaszłam w ciąże boję się że będę musiala zrezygnować ze szkoły. moi rodzice jeszcze nie wiedzą oboje pracują tak jak mama chlopaka. ZAŁAMKA

Gość Agań
hej jestem w takiej samej sytuacji tylko jestem w 3 miesiacu,niedawno sie dowiedzialam,niewiem jak powiedziec rodzicom,plakac mi sie chce,juz nie daje rady tego ukrywac ale u mnie chlopak ma 17 lat w moim wieku i jak mu powiedzial to powiedzial,ze jak sie dziecko urodzi to je zabije

Gość strasznie wam dziwczyny
współczuję, bo sama to przechodziłam. zaszłam w ciążę w wieku 18 lat, to było 10 lat temu. wszystko przetrwałam, mam zdrową i mądrą córkę, męża, dom, pracę, ale co wtedy wycierpiałam...