Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallo wie ktos

CZY POSIADANIE KONTA NA SYMPATI.PL COS KOSZTUJE????

Polecane posty

Gość hallo wie ktos

CZY JAK SIE ZALOGUJE I ZALOZE PROFIL NA SYMPATII TO BEDE MUSIALA CO MIESIAC ZA TO PLACIC CZY NIE ??????? BO NIE WIDZE ZEBY COS BYLO NA TEN TEMAT NA STRONIE GLOWNEJ SYMPATII

Gość jeśli chcesz prowadzić wymianę
korespondencji, a pewnie o to chodzi, to musisz bulić. Za darmo można założyc konto i wisieć, czekając na cud.

Gość za 3 miesiące płacisz
ok.11 zł. wysyłasz z komórki kod, który jest podany na stronie sympatii, i natychmiast możesz korzystać z konta

Gość hallo wie ktos
aha ok dzieki za odpowiedzi ale nie wiem czy tam sie rejestrowac bo nie wiem juz sama czy tam naprawde mozna poznac kogos fajnego??? poznal ktos kogos na portalu randkowym i wyszlo cos z tego ????????

Gość na pewno ktoś poznal
Tylko, jak mogę przypuszczać, takich szczęśliwców jest niewielu. Ludzie ten portal traktują jak supermarket, i to wyjątkowo dobrze zaopatrzony. Poza tym wiele tam ludzi, którzy nie mają szczerej chęci poznania kogokolwiek. Są albo w związku i szukają pen pala, albo próbują wysądować rynek, czy ktokolwiek się nimi zainteresuje. I tak, jak na kafeterii, koteria, układy, bezinteresowna złośliwość, plotki, oczernianie.