Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świecidełkoo

MOJ UKOCHANY MA DZIECKO!

Polecane posty

Gość świecidełkoo

Wszystko się pogmatwało.. Byłam z nim 1,5 roku.. właściwie to było super, gdyby nie to, że zaczęły się problemy natury erotycznej, a dokładnie to on po roku zapragnął rozpocząć zycie seksualne, ja nie bylam na to gotowa... no i rozstalismy sie... nie jestesmy razem juz 2 lata, chociaz przez ten czas zdazaly nam sie dosc intensywne powroty... on mial prawie roczny zwiazek z kobieta z ktora mial poodbno to, czego nie mial za mna... az do czasu, gdy wpadli... a wlasciwie to ona odlozyla tabletki i zrobila to specjalnie, by go zatrzymac... nie sa juz razem... od chwili gdy dowiedzial sie, ze zostal oszukany..zreszta, wygladalo na to, ze nigdy jej tak gleboko nie kochal.. a my znow niedawno sie spotkalismy i po raz kolejny wszystko odzyło... przed 2 lata od naszego spotkania nie poznalam nikogo kto by mnie bardziej zafascynowal niz on... jednak powiedzialam mu, ze nie chce juz do tego wracac.. i ze nie potrafie zaakceptowac jego sytuacji...dziecko wkrotce sie urodzi... czy dobrze zrobilam???

Gość dokładnie....
był z nią i niby miał to co z tobą nie mógł mieć:( już bym go pogoniła!

Gość dokładnie....
a odp. na pytanie Bardzo dobrze zrobiłaś:):)

Gość ŁZAWIĄCA
to nie twój ukochany!zawsze bedzie wracał do tamtej a nawet jeśli nie to moze jak ty zajdziesz w ciąże zrobi ci to samo.SZUKAJ dalej normalnego faceta

Gość zwariowalas
' z nia mial to czego nie mial z toba' no prosze dostał gratis dziecko do tego a teraz juz mu nie pasi, kretyn :O

Gość madziorg
Współczuje!! Znam sytuacje kiedy to kobieta poznaje faceta który juz ma dziecko z wcześniejszych związków i wiem jakie to trudne, a co tu dopiero mówić jak tego Twojego jest w drodze, wpakujesz sie w niezłą kabane w której to Ty będziesz obrywała!! Daj sobie spokój!!!

no jeśli byłas z facetem w związku przez rok i nadal nie byłas gotowa na to, żeby uprawiać z nim seks, to ja jednak mogę sobie wyobrazić, że dostał od innej to, czego nie miał u Ciebie :) - przecież to to jest aż żenująco naturalne co do dziecka - no cóż, zdarza się, dał się wpuścić i faktycznie nie dziwię Ci się, że jakoś nie pali Ci sie do tego, żeby razem z nim to piwo pić ogólnie cała sytuacja jest dla mnie chora - w głupi sposób straciłaś faceta, on w głupi sposób spaprał sobie życie ... Normalka w sytuacjach, kiedy dorosła baka odstawia cyrki w stylu "rok to dla mnie za mało, żebyś mógł mnie dostać"

Gość świecidełkoo
Dzięki:) postąpiłam właściwie:)

Gość 567567
Ja mu się nie dziwie.... Żaden zdrowy człowiek nie wytrzymałby roku z kimś bez seksu. Ty masz temperament w zaniku (lub w ogole go nie masz) i wcale nie znaczy że on musi być taki sam. Z 2 strony - bajkopisarz z niego i robi z siebie sierotkę. Ona odłozyla piguły, on teraz nie chce tego dziecka? Oj, biedaczek. Wszyscy jestescie dziwni. Ty jakaś egzaltowana, on nie chce dziecka które spłodzil.

postąpiłaś bardzo dobrze! jeżeli by Cię szanował to i uszanowałby to, że nie jesteś gotowa na poważne kroki (seks itd.).

facet - nie pierdziel Szacunek szacunkiem, on sobie mógł ją szanować z daleka, a potrzeby są potrzebami. Takimi samymi jak wysikanie się czy jedzenie. Ona mu zabraniała to poszukał takiej któa nie zabroni.