Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodziak20

Dziewczyna z komputera - spotkanie?

Polecane posty

Gość Młodziak20

Na czacie poznalem pewna dziewczyne jakies 2 miesiace temu. Ja mam prawie 20 lat, ona 24. Porozumiewamy sie ze soba przez skype'a. Ona jest mna zauroczona. Ona mi sie tez podoba :) Rozbierala mi sie juz przed kamerka. Calkowicie :) Teraz jest w Anglii, ale w wakacje przyjezdza na pare tygodni do Polski. Ona chcialaby sie ze mna spotkac. Dodam, ze jestem prawiczkiem, ona o tym wie i pisala, ze moze mnie rozprawiczyc. Kusi mnie to, ale juz sam nie wiem co robic...

:-0 jesli zalezy ci na tym to sie zgodz.....nic nie stoi na przeszkodzie.Ale nie lepiej poszukac ci normalnej laski z ktora tez bedziesz mogl sie "rozprawiczyc" i ogolnie z nia byc niz z jakias co sie rozbiera przed byle kim i byle gdzie?

Gość ja bym napisała tak
hehehe rozbawiłes mnie.To ze spodobało jej sie Twoje'' duże ego'' w kamerce nie znaczy ze na żywo bedzie chciała.Nie napalaj sie tak:D

Gość Młodziak20
No ale najpierw sporo rozmawialismy, to nie bylo tak od razu, ze mi sie przed kamerka od razu rozebrala. Zreszta to wyszlo spontanicznie :P A co do rozprawiczenia to ja sie juz wstydze tego :(

Gość Młodziak20
Tylko, ze za nim do czegojolwiek doszlo przed kamerke to po prostu ze soba pisalismy, zartowalismy, wiec to nie jest zasluga mojego "duzego ego" :]

Gość Młodziak20
Dlaczego jestem glupi? Malo ludzi sie poznaje w internecie i spotyka?

Nie jestes glupi ale nikt za ciebie decyzji nie podejmie.........Jesli chcesz to sprobuj ,przemysl sobie to rozwaz za i przeciw....Nie jestem na twoim miejscu wiec nie wiem co ja bym zrobila :classic_cool:

ja bałabym się jakiejś choroby :o ciekawe przed iloma facetami dziennie się tak rozbiera :o akurat dziewictwo to nie wstyd. wstyd to krasc :o

Gość Młodziak20
Ehhhhh.... Zacznijmy od tego, ze najpierw widziala tylko moja twarz. Mowila, ze az jest jej glupio, ze mlodszy moze jej sie podobac. Ze jestem niby slodki :| ze mam fajne doleczki, itd. A to, ze jestem prawiczkiem dowiedziala sie pozniej. Powiedziala, ze jej to nie przeszkadza :P

tak serio serio to jestem przeciw.Zaangażujesz sie dopiszesz love story,a Ona wyjedzie...no i ryzyko ze zaczniesz pokazywać wszystkim kobietom swoje ego z dołeczkami:P

Gość Młodziak20
No nie wiem czy moglbym sie zaangazowac, ona jest starsza o te 4-5 lat :P

Gość babay
to jest poprostu puszczalska i tyle. chyba nie warto z kims takim robic tego pierwszy raz... no i jakie bedziesz mnia wspomnienia?? ze swoj pierwszy raz przezylas z dziwka..? poprostu suuper!