Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena.m

kim jestem...???

Polecane posty

Znamy się ponad rok....ja zostawiłam dla nigo meża....On mieszka z żoną, która o nas wie.... Mówi, że go nie stac aby sie wyprowadzić... Mówi, że kocha....że jestem najważniejsza.... Jak długo mam czekać? CZy może tylko moja naiwność mnie w tym wszystkim trzyma? Każdy dzień jest ciężarem nie do udzwignięcia. Kocham go, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam. On mówi,że to tylko chwilowe przemęczenie, że rozwiedzie się itd., z tym, że od grudnia pozew pisze :/ Ból porażki...bo wiem, że nic sie nie zmieni

Gość współczuję Ci
nic nie radzę, bo nie wiem co napisać. Namieszałaś w swoim zyciu, moge tylko wyobrazić co czujesz. Przytulam Cię 👄

Gość ŁZAWIĄCA
nic się nie zmieni........nie czekaj dłużej poukładaj swój świat i idx do przodu,tak trzeba

Gość jesteś żałosna...
widać żona lepiej mu daje i jets fajniejsza więc mieszka z zoną, ale i ty i ona jestescie tylko w zastępstwie bo jak się trafi trzecia to facet ucieknie żeby być w normalnym związku oni najpierw naświnią ( żona wie) a później uciekają od tych dziwact i z nastepna zgrywaja przyzwoitych

Gość koleżanka75
jesteś niestety klasycznym przykładem kobiety, która pomyliła stan zakochania z kochaniem. Prawdopodobnie zostawiłaś wspaniałego człowieka dla tego zauroczenia, w którym tkwić będziesz dopóty, dopóki sen się nie ziści i ten obecny kochaś z Tobą zamieszka. Wówczas przejrzysz na oczy, bo zobaczysz z jakim krętaczem się związałaś poświęcając małżeństwo... Tylko, że tkwić będziesz tak w nieskończoność, bo Twój kochanek nie zostawi dla Ciebie żony.

Gość babay
on nie zostawi zony dla ciebie gdyby mial to zrobit to zrobilby juz dawno. a tymczasem on wymysla jakies wymowki i ty naprawde mu wierzysz????????????