Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteria

23tc a ja schudlam 2 kg ... martwic sie???

Polecane posty

Gość asteria

w sumie od samego poczatku do jakiegos 22tyg przytylam niecale 6kg. dzis wchodze na wage a tu 2kg w dol. zamiest przybierac na wadze to trace:( mam sie martwic??? bo nie wiem co myslec... zaczac jesc wiecej???

Gość pasadenna
u mnie też ta waga dziwnie rośnie, na początku rosła bardzo szybko a w przedziale od 20 do 24 tygodnia ciąży nic mi nie przybyło a nawet troszkę schudłam, myślę, że takie wahania są sprawą indywidualną ale zawsze warto poradzić się lekarza.

Nienormalne byloby gdybys schudla 4 kg.w ciagu 2 tyg.lub przytyla 8 kg.w ciagu miesiaca.

Ja mam 18tc i ważę nadal mniej niż przed ciążą. mimo że wymiotowałam tylko pare razy w 1 trymestrze straciłam 2 kg a teraz zdążyłam przybrac całe 600 gramow

Ja w ogóle nie przytyłam w ciąy, tale mam 0,5 kg do tyłu w porównaniu do pierwszej wagi (4 tc). Lekarz tylko się uśmiechnął i stwierdził, że każda nas jest inna i żeby nie sugerować się tym, że koniecznie "trzeba" w ciąy przytyć. Posunął się nawet do stwierdzenia, że niektóre kobiety (np z zaawansowaną cukrzycą, mocno otyłe) należy wręcz odchudzać (pod kontrolą lekarza).Więc.. nic się nie martw.