Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

styska00

wypadające włosy

Polecane posty

czy możecie coś polecić na wypadające włosy? bo to co się dzieje z nimi teraz to już szok jest...

ehh mam to samo... obecnie biore witaminy ze skrzypem i pokrzywą i odzywka WAX , ale juz nawet i to nie pomaga... aa i jeszcze kupiłam Seboradin na wypadanie, zobaczymy...

Gość pomarańcza88
Ja mam ten sam problem, zawsze na wiosną i jesienią strasznie wypadają mi włosy. Też używam szamponu Seboradin, a tez jeszcze zaczełam brać Maxi Krzem, ta jakaś nowość właśnie do pielęgnacji włosów i paznokci, poleciła mi go pani magister w aptece, ma w składzie wyciąg z pędów bambusa i najwyższą zawartość krzemu, nawet 10 razy więcej niż inne produkty.

ja kupiłam sobie szampon joanna z apteczki babuni wzmacniający i do tego odżywkę z tej samej serii, rezultatów w wypadaniu włosów jeszcze nie zauważyłam , bo użyłam go dopiero z 3 razy, natomiast moje włosy są jakby bardziej lekkie, sprawiają wrażenie bardziej puszystych i nawet o wiele lepiej mi się układają, a są strasznie niesforne;) nie wiem czy to po prostu przypadek, ale wątpię, bo nie zdarzyło się jeszcze aby dało się z nimi cokolwiek zrobić, bo nawet po nałożeniu lakieru czy pianki po jakichś 3-4 godzinach znów \"robiły swoje\" ;) kupiłam sobie teraz cynk, jest on dobry na skórę, paznokcie i włosy, a więc zobaczymy jakie będą rezultaty, jeśli to nie pomoże będzie trzeba szukać dalej lub wybrać sie do dermatologa:)