Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

czy 26 lat to odpowiedni wiek zeby zostac ojcem??

Polecane posty

mam watpliwosci a moja dziewczyna chce miec dziecko!!

Gość koleżanka75
idealny wiek na zostanie ojcem już nie jesteś smarkaczem a nadal jesteś młody i silny

Gość wasilis sierponowicz
Mi się urodził syn jak miałem 24 lata. Szczerze, całą ciążę żony jakos do mnie nie docierało, że będę ojcem. Nawet jak ją wiozłem do szpitala to myślałem, że zbadają ją i wypuszczą z brzuchem. Wtedy w zyciu bym nie pomyślał, że taka kruszyna może rzucić dorosłego faceta na kolana. Teraz mam 26 lat i dwulatka w domu. Marzy mi się córeczka.

Mój narzeczony został tatą w wieku 24 lat i jest cudowny w tej roli :)

Gość smutna prawda prawdziwa
Prawdą jest, że kobieta dojrzewa do roli mamy jeszcze przed zajściem w ciążę. A mężczyna staje dojrzewa dopiero jak zobaczy dziecko. Tak było u mnie. Byłam z nim 5 lat. Ja desperacko chciałam dziecko a On uwazał, że jeszcze za wcześnie (ja 26 on 28 lat). W końcu się rozstaliśmy. Oczywiscie mogłam po kryjomu odstawić tabletki i zajść w ciążę ale chciałam, by była to świadoma decyzja nas obojga... W 3 m-ce po naszym rozstaniu poznał dziewczynę, która nie miała takich skrupułów i złapala go na ciążę po miesiącu znajomosci. Ohhh jak mi się żalił, że go oszukała... że On nie chce tego dziecka... A teraz? Pierwszy do latania z wózkiem po osiedlu. Pieje hymny pochwalne nad kazdym nowym ząbkiem... A taki był niedojrzały do ojcostwa...

moja ma 23 lata i uwazam ze jest smarkulą

Gość agunia123
nieprawda.ja bylam w wieku twojej dziewczyny jak zaszlam w ciaze.bylam wtedy na studiach i myslalam,ze nie dam rady i ze to stanowczo za wczesniej.teraz mam 31 i uwazam,ze to jak dla mnie byl idealny moment.teraz moja coreczka jest juz na tyle duza,ze ja spokojnie moge zajac sie swoja kariera.

no dobra ale ja nie chce byc narazie ojcem ani mezem teraz ( a moze w przyszlosci tez )

ja sie zgodze z tym, ze wiekszosc tego nie bedzie wiedziec dopoki nie zostanie postawiona przed faktem a jak juz beda, to sprawdza sie lepiej niz sami sie o to podejrzewaja ale na ciaze lapac nie radze :p

Gość nigdy nie ma czegos takiego
jak odpowiedni wiek ....to natura :D 🖐️

mam dwie duze corki, pierwszą ur jak miałam 23 lata-----nie załuje, nadal czuję się młodo a córki juz duze, wtedy byłam podstrzelona ale dorosłam przy córkach jesli ona czuję taką potrzebę tzn ze dojrzała do tego, chyba ze chce ot tak sobie pozne macierzyństwo wcale nie jest takie dobre ale to kazdego indywidualna sprawa ja nie załuję

to poc o z nia jestes skoro uwazasz ja za smarkule? to raz po drugie dlaczego to nas sie pytasz czy czujesz sie na silach by zostac ojcem?

to poc o z nia jestes skoro uwazasz ja za smarkule? to raz po drugie dlaczego to nas sie pytasz czy czujesz sie na silach by zostac ojcem?