Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka z Brodna

ESPIRO CITY - kto ma taki wózek? Proszę o opinie....

Polecane posty

Jak wyzej...... Jak się sprawuje? Czy jest wygodny dla dziecka?

Nikt nie ma??????????????? :-O

Gość taradeja.........
tez jestem ciekawa, bo planuje kupic, wiec upupup

ja mam ten - kupiony jako spacerówke do dziacków http://www.allegro.pl/item355039058_baby_design_espiro_city_niebieski_super_nowosc_.html zalety: - cena - ja dałam 300zł więc jako wózek dodatkowy dla mnie odpowiednia - w cenie pokrowiec na nóżki i folia przeciwdeszczowa - rozkłada sie dość ładnie i łatwo - w komplecie coś jakby poduszeczka pod główke - regulowany podnóżek - wózek ma coś jakby taki uchwyt aby po złożeniu było go łatwo przenosić - mały upodobał sobie chodzić koło wózka trzymając się tego uchwytu - dodatkowy uchwyt na kubek - ogromne koła jak na parasolke bardzo dobrze amortyzują - materiał bardzo łatwo i szybko się czyści - rączki regulowane i dość wysokie - w komplecie "łamany" pałąk-barierka - przy składaniu nie trzeba go każdorazowo odpinać wady: - wcale lekki to on nie jest - ogromne koła zajmują sporo miejsca - brak oryginalnej torby do dokupienia w kolorze wózka (ja tu poratowałam się dodatkową torbą z Pepsi - kolor bardzo zbliżony) - mały kosz pod wózkiem, ale to standard w parasolkach - rączki plastikowe, na upartego mogłyby być pokryte pianką tyle co mogę powiedzieć, u nas jak pisałam to wózek "rezerwowy" więc zbyt wiele o nim jeszcze sama nie wiem :)