Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbex

Kurs makijażu - czy warto iść ?

Polecane posty

Jestem totalnie zielona w sprawie malowania się, nie znam się na odpowiednich kolorach ani jak wykonywać makijaż. Czy na taki kurs warto iść żeby umieć się potem ładnie pomalować ? Czy któraś z Was chodziła na taki kurs, jeśli tak to gdzie i jaki efekt ?

Na pewno taki kurs jest przydatny,nie tylko bedziesz sie potrafila fajnie pomalowac ale jesli cie to interesuje to robic komus make-up albo pracowac w jakims salonie kosmetycznym

obawiam się, że do tego stopnia nie dojde :D zależy mi po prostu tylko na tym aby wiedzieć co ze sobą zrobić. Jak czasami popatrze na takie slicznie pomalowane oczy to mnie skręca z zazdrości :) Czy któraś z Was może mi polecić konkretny kurs ?

a czy nie wystarczy pójść do makijażystki aby mnie pomalowała i wytłumaczyła co i jak mam robić ?

Gość yuvgv
ja też nie umiem się malować :(

Gość gość
Sama zastanawiam się nad kursem wizażu. Może któraś z Was coś mi doradzi? Myślę o Beauty Box. Moja koleżanka mnie namawia. Kto może tam był? :)

Gość Marlena91
Oczywiście,że warto! Ja skończyłam kursy u hairXtend w Warszawie i jestem z nich bardzo zadowolona. Oferują nawet najnowsze techniki makijażu i wywabiania chemicznego. Ponadto uczyłam się pod czujnym okiem profesjonalistów , a ich porady były niezastąpione :) http://www.hairxtend.pl/training/260 tutaj jest aktualna oferta