Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTO WIE KTO WIE KTO WIE

ILE LEZY SIE W SZPITALU PO USUNIECIU MIGDALKOW???

Polecane posty

Gość KTO WIE KTO WIE KTO WIE

Gość koleżanka75
przeważnie 7 dni

Gość astikasti
co ty mowisz. po 3 dniach juz spokojnie mozesz isc do domu kolezanka miala chyba usuwana macice, ze tak dlugo musiala lezec

Gość koleżanka75
zależy jak się goi rana po wycięciu migdałów i ile pacjent ma lat

Gość gość
Ja wczoraj miałam usuwane mam 17lat i miałam leżeć conajmniej 3 dni z zabiegiem czyli jutro wyjść a leżały ze mną dwie dziewczynki 6 i 4 lata w ten sam dzień maiły zabieg co ja i dziesiaj wyszły ale jutro nie wyjde bo coś tam nie tak i po zabiegu było nie tak że dwa razy krwią samą wymiotowałam że po zabiegu 2 razy wracałam na blok operacyjny pierwszy raz to od razu chyba z sali pooperacyjnej od razu jak się obudziłam z narkozy pamiętam tylko że się ruszyć nie mogłam i oddychać na początku i nic więcej nawet tego że wymiotowałam drugi raz wróciłam już na sale i było mi nie dobrze i znowu wymiotwałam też krwią pielęgniarki zawołały lekarza zbadał mnie i słyszałam że zadzwonił na blok że znowó krwawie coś tam mówił że oni mówili żeby poczekać że może przejdzie a on takie że potem może być za późno nieźle się zdygałam jak to usłyszałam i spowrotem mnie powieźli po drodze praktycznie cały czas wymiotowałam i potem już się obudziłam na sali pooperacyjnej już wtedy więcej czasu tam spędziłam żeby w razie czego znowó nie musieli mnie wieść ale już było okej jak zabrali mnie na zabieg po 12 koło13 to na swoją sale wróciłam po 19 bo za pierwszym razem jak na piętro przywieźli mnie to położyli mnie na innej bliżej pielęgniarek i teraz jest lepiej chociaż tylko jeść nie dam rady ani pić ale po trochu próbuje i nie wiem kiedy mnie wypuszczą