Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniiaaaa30

sama siebie nie rozumiem...

Polecane posty

Gość Aniiaaaa30

jestem w związku od ponad 10 lat. Początki były cuuuudowne....Teraz "lincz" z racji tego, że on był żonaty, zresztą nadal jest, mimo, że żona poza granicami kraju. Z niewielkimi przerwami wciąż z nim z jestem, chyba przede wszystkim z racji wyrzutów sumienia. Rozbiłam jego małżeństwo, więc teraz MUSZĘ się nim opiekować? Facet kompletnie osiadł na laurach. Praktycznie to ja na niego pracuję, ja się o wszystko troszczę...I przede wszystkim nie kocham jego! On o tym wie...Ale z drugiej strony lubię jego towarzystwo, mimo wszystko lubię z nim przebywać, ale tylko i wyłącznie w relacji kolega-koleżenak. Mimo,że on chce więcej. Mam 30 lat...chcę miłości, obustronnego zaangażowania..Mam do tego prawo?

Gość lololka
masz !

Gość Aniiaaaa30
Może i dobrze mi tak....kara za grzechy.....Nie polemizuje

Gość daj spokoj....
kopnij w dupe pasozyta, czy bralas go na sile, kazalas mu sie rozwodzic pod kara smierci? to byly jego wybory, a skoro jemu juz sie nie chce, to jego problm nie Twoj,

Gość daj spokoj....
a zle zrozumialam, czyli nawet sie nie rozwiodl przez te 10 lat, no ladnie. To sie chyba nie ma nad czym zastanawiac?

Gość Aniiaaaa30
No w sumie jemu sie chce....ale już nie tak jak starał się przy żonie. Może to ja jego wygodnictwa nauczyłam>:( Żałosna jestem...ehhh:(

To tylko głupie przywiazanie. Rozstań sie z nim! Zostancie przyjaciómi :) ( wiem, ze to praktycznie nie mozliwe, ale...)

Gość Aniiaaaa30
Złożył pozew o rozwód, żona przekonała go do wycofania jego, ze względów dziwnych-majątkowych. Mi brak rozwodu nie przeszkadza, bo nie mają ze sobą żadnego kontaktu, ani też ja nie planuję zamążpójścia za niego. Wplątałam się w niezłe g....w wieku 22 la, stary(bo 10 letni) facet umiał to wykorzystać...

Gość daj spokoj....
no to teraz wyjdz z tego gowna, na co czekasz.

Gość Aniiaaaa30
A gdyby to było takie proste:( z drugiej strony już ni mam sily....

Gość trele mele dudtki
a co w tym trudnego, Ty sie nie tlumacz ze jestes z nim bo czujesz sie odpowiedzialna za to ze weszlas w jego zycie...po prostu boisz sie zmian i zaczynasz troche marudzic, tak samo jak weszlas tak teraz wyjdz, wtedy przeciez zadnych wyrzutow nie mialas, czemu masz je teraz, sama siebie oklamujesz...