Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mary07

nie wiem co robic

Polecane posty

wiem ze i tak zrobie to co bede czula za stosowne ale nie wiem jak narazie co i pomyslalam ze napisze tu pokrótce moze wasze odpowiedzi mi pomoga. mam chlopaka ktory kocha mnie i ja jego. jestem strasznie nerwowa to wiem i z tego powodu czesto sa klutnie ale nie zawsze dlatego ze ja jestem nerwowa tylko on robi takie rzeczy ltore wyprowadzaja mnie z rownowagi. ostatnio sie tak pokłucilismy pojechalam do domu a potem klutnia trwala przez tel w nocy, i on mowil takie straszne slowa ktore tak mnie bolaly ze musialam isc do mamy (nie mialam gdzie indziej) aby nie byc samej bo balam sie swoich mysli. w tej klutni ja sie go pytalam czy to koniec czy juz jednak mnie nie kocha itp itd on w zlosci na wszystko odpowiadal tak. jak sie klucilismy to ja ciagle gadalam a on milczal bo nie wiedzial co powiedziec przyznal sie ze w takich sytuacjach ucieka bo nie wie co robic ale po co mowil slowa ktore tak mnie bola a potem teraz za nie przeprasza i mowi ze to dlatego ze byly w zlosci i ze to nie prawda i bla bla bla... coz ja mam z takim delikwentem zrobic :(?

w czerwcu bedzie rok razem, ja mam 21 on 25

mialem podobna dziewczyne, Byly dni ze sie poprostu czepiala i mnie to wkurzalo wiec zatykalem jej usta ręką a ją to bardziej denerwowało. Ale mówiać wprost: FAceta Wkurwia to że Baba sie wpierdala w jego sprawy i jeszcze o byle co robi awanturę, więc on sie wkurzył i zastosował te same metody na Tobie !! a ty poprostu za dużo kombinujesz !!

no tak ale czemu w zlosci mowi takie straszne rzeczy a potem co \"przeparaszam\" i mam zapomniec?

no wlasnie.. ale to w takim razie dlaczego po ochlonienciu przeprasza i mowi ze to nie prawda?

a moze powinnas pomyslec co mmusisz w sobie zmienic bo pewnie go wkurzasz niemilosiernie wrecz..bycie nerwowym a czepianie sie o byle co... w sensie powiedz nam co cie u niego wyprowadza z rownowagi? bo jak byle gowno to wcale mu sie nie zdziwie