Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myku myk

W żartach mówi że sie ze mną nie ożeni

Polecane posty

Gdy ktoś z rodziny zapyta kiedy slub on odp "z nią no co ty nigdy" albo "nie spieszy mi sie" (mi nie nam) To sie czesto powtarza:( Na dodatek mowi to przy mnie i ja nie wiem jak mam reagowac? Czy jakos z nim o tym ppgadac czy poprostu cos odpowiedziec po takim jego tekscie zeby go wzielo? Ale co?

Gość następnym razem
gdy ktoś zapyta musisz go ubiec i powiedzieć, że nigdy za niego nie wyjdziesz

Skoro on tak żartuje to odpowiedz, że Ty czekasz na kogoś lepszego niż on ;-)

Gość ona2682
porozmawiaj z nim na ten temat,powiedz ze rozumiesz ze to sa niby zarty ale po ktoryms tam kolejnym razie czujesz sie nimi zazenowana a poza tym zapytaj sie go bo po z toba jest skoro nie chce sie ozenic??b

Ale chodzi o to ze rozmawiamy o przyszlosci, on chce byc moim mezem itd. Dlatego nie rozumiem tych tekstow:(

Gość jak odnowic zegarek
niektórzy faceci maja takie głupie odzewki, ja np. słyszałam jak facet publicznie gadał zeby kobieta pozbyła sie cellulitu albo ze nie myje uszu itp. ja usłyszałam, ze mój pierscionek za 2 tys. jest z odpustu

Gość kojarzy mi sie z
rzuci cie nie kocha

ktos juz Ci dobrze doradzil, jak mowi : "z nia nigdy" to od razu powiedz "czekam na lepszego niz on"

hmmm... własciwie nie wiem, ale wcale nie musi to oznaczć najgorszego... ja kiedyś też miałam takie głupie odzywki , jak miałam 20 lat, pomimo ze bardzo kochalam tego mężczyznę i z nim chciałam spedzić życie... dlaczego?? bo ciągle sobie musiałam udowadniać, ze mu zależy...

Gość jak się nas publicznie pytaja
czy sie ozenimy, to zwykle mowie, ze jak sie nie trafi nic lepszego on natomiast, że jak tylko schudnę 15 kg (ważę 55, żeby nie było :P) Na głupie pytania są głupie odpowiedzi. Co to, oni się mi oświadczają w jego imieniu?

Gość jak się nas publicznie pytaja
jezuu... kiedy się pobierzemy/wezmiemy ślub... 'ozenimy' co za wstyd :/ zauważyłam jak wysyłałam, nie dało się tego zatrzymac

Gość ŁZAWIĄCA
a mój mówił w żartach -jak mnie zdenerwujesz to sie z toba ożenię,ha ha -nigdy tego nie zrobił i nie zrobi rozchodzimy się ale z innych powodów

Gość może chce Cie przygotować
na taką ewentualność :O ile z nim jesteś???

Gość kdj uf
no ja sie mu nie dziwie takie ciagle pytania rodzimy i znajomych potrafia byc niezle wkurzajace

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja powiem tak...nie ma nic bardziej niekulturalnego niż pytanie "kiedy ślub?" i nie dziwię się ze odpowiedzi są jakie są...mówią "odpierdol się z takimi pytaniami". po prostu powiedz facetowi, żeby używał jakiegoś tekstu, który nie będzie sprawiał Ci przykrości i tyle.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
miałam na myśli niekulturalnego w sensie pytań niby z "serii jak ci leci?" choć "kiedy dzidzia?" może konkurować

Gość pepea
mnie jak sie pytaja kiedy wyjde za maz to mowie..."jeszcze troche a pozniej pewnie wcale" albo jak ktos tez jest jeszcze kawalerem lub panna to mowie" zaraz po tobie" ....... A na glupie odzywki chlopaka w gronie znajomych typu" i tak znajde sobie inna" mowilam mu "TAM SA DRZWI, NIE TRZYMAM CIE I DOBRZE ZAMKNIJ JE ZA SOBA" -pomoglo hehe

Gość pepea
Autorko ja bym chyba powiedziala ...." ty to tylko obiecywac potrafisz!!!!" zjanac facetow zastanawial by sie o co ci tak dokladnie chodzi..