Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ladna dziewczyna nie musi miec wyksztalcenia

Polecane posty

Gość ahh ta ytieligięcja Kafeterii
ktora wierzy bo tak powiedziano i przeciez to oczywiste, ze papierek uczelni swiadczy o inteligencji czlowieka... tak, az przypominaja mi sie dwie laski ktore na studiach zawsze jechaly na stypendium, zawsze piateczki, wszystko cacy ale jak zaczynaja sie wypowiadac na rozne tematy to mylisz ze to jakas totalna blondyna z idiotycznego kawalu :O porazka :O no tak ale to inteligencja bo ma papierek i tytul magistra :D

Gość akze
zgadzam sie z tym ze wyksztalcenie nie swiadczy do konca o człowieku . NIe wolno tego splycac i traktowac kogos z gory. CZy osoba jest wartosciowa nie mowi wykształcenie , ale poszczegolny osobnik . SA kobiety porzadne jak mniej porzadne po studiach . TAk samo jest z zawodowką .

Gość dejot po co ci kobieta w ogole
(pytam poważnie, bez złośliwości)

Gość strawberka
OCZYWISCIE ZE MA LEPIEJ I SZANOWANA JEST PRZEZ OTOCZENIE :)

Gość akze
Mnie interesuja kobiety wartosciowe i nie narzucam jakis ogracniczen . Zeby sstwierdzic czy mi sie podoba musze blizej poznac.

Gość głupie papugi nauczyli gadać
każdy jeden komentarz świadczy o waszej głupotce, JESTEŚCIE NA BARZO NIZIUTKIM POZIOMIE , KOCHANI MOI, MYSLE ŻE NIE JEDNA KOBIETA TA O KTÓREJ PISZECIE" UTRZYMAŁABY WAS WSZYSTKICH DO PRZYSŁOWIEWEJ KUPY" CO Z TEGO ŻE MASZ WYŻSZE , SKORO NIE POTRAFISZ PRAWIDŁOWO NAPISAĆ PROSTEGO ZDANIA. WY BIEDACY JESTEŚCIE NIEPORADNI I BEZ PIENIĄZKÓW NA KONCIE, MARZA WAM SIE BOGACI! A NIE PRZYPISUJCIE LUDZIOM KTRORZY SOBIE DOSKONALE RADZA I PEWNIE SĄ O WIELE BARDZIEJ INTELIGENTNIEJSI OD WAS WYUCZONYCH

Gość dejot
bo seks jest fajny :] zadowolona z odpowiedzi ?:D zawsze mnie zastanawiało dlaczego Polacy gardzą każdym kto ma trochę niższe wykształcenie od nich........

Gość strawberka
ODEZWAłO SIE MąDRE :P

Gość tyz prowda
tutaj jeden jest taki najmadrzejszy co to miss by pogardził , ten to ma kompleksy pewnie brzydki jak noc pomijajac jego głupotę

Gość strawberka
CO TY NIE POWIESZ :p

Gość pędze
sami idioci i idiotki na tym mądrym wątku :)))))

Gość dejot po co ci kobieta w ogole
Niezbyt zadowolona, mam wrażenie że odpowiedź była troche na odpierdol ;) W takim razie w ogóle nie interesują cię stałe związki? Proszę o trochę dobrej woli i wiarę, że niektórzy pytają po prostu z ciekawości, a nie chęcią dogryzienia/wyśmiania/udowodnienia intelektualnej i moralnej przewagi (zresztą nie wiem jakim cudem w takim pytaniu :P)

Gość do dejot pojeba
do gwałcenia bydlaku, ty inteligencie za grosz pewnie byłbys zdolny do kazirodztwa,fuj

dziewczyna ładna bez wykształcenia jest jakiś czas, a jak ma przysłowiowy olej w głowie, to jest wykształcona i ładna bez końca

I przydałoby się tutaj zadać pytanie"czy lepiej być mądrą i brzydką czy głupią i ładną" ????????

Gość ksdpokfvmn
zostaw te denne stereotypy

Gość jeszcze młody
Chętnie zabawię się z dziewczyną ładną i głupiutką, ale na żonę chcę dziewczynę po studiach. Dlaczego? Dlatego, że z żoną chciałbym mieć dzieci, a... kura orła nie urodzi. ;)

Gość czarna_róża
19:42 złośliwaa samica 30 "Ale głupoty gadacie Inteligencja i wykształcenie sie liczy i to jak" No to powiedz, jak się liczy? "...z resztą inteligentna ma lepiej w życiu" Nie sądzę.

Gość bywa i tak
facet mówiący, ze inteligencja się nie liczy jest a) gówniarzem metrykalnym b) gówniarzem emocjonalnym c) zwykłym debilem, który nie chce kobiety mądrzejszej od niego, bo ma kompleksy uroda ciała ma to do siebie, ze człowiek się do niej przyzwyczaja i po kilku latach to, co budziło zachwyt staje się... zwyczajne... to jak jedzenie codziennie ulubionej potrawy - smakuje, ale jak tak codziennie, to już po pewnym czasie nie ma euforii uroda ciała ma to do siebie, że z czasem mija - starość, choroby, wypadki - może się zdarzyć wszystko to, co ma się w głowie przetrwa i znużenie codziennością i choroby i wypadki i starość... pytanie o co chodzi - o związek, czy o pieprzenie jak szukam faceta do pieprzenia, szukam takiego z ładną dupą, szerokimi barami, umięśnionymi ramionami, gęstym włosem i równymi, białymi zębami jak szukam faceta do kochania, szukam takiego, z którym pomiędzy seksem mogę porozmawiać i z którym mogę porozmawiać zamiast seksu

Gość mniunia
znam dziewczynę, bardzo ładna, jej matka chodziła na wywiadówki i mowiła, że ona jest tak ładna, że sobie w życiu poradzi i nie musi się uczyć, żenujące to jest, wiecie jak wylądowała?? wyszła za mąż, urodziła dwie śliczne córki, mąż ją zostawił bo nie mógł znieść tego że sie cały blok ustawiał do niej w kolejce, gdyby była do swojej urody jeszcze trochę inteligentna to miała by przed sobą całkiem nie złe życie u boku męża, tak to nie ma męża, córek (odebrał jej prawa) a ona siedzi z menelami pod blokiem (skończyła na podstawówce) gdyby miała chociaż to średnie to może by inaczej się potoczyło jej życie, ma 28 lat, jest wiele takich przypadków, więc moim skromnym zdaniem, ładna dziewczyna powinna miec tez troche poukladane w glowie

Gość czarna_róża
mniunia Dlaczego uważasz, że miałaby lepiej? Przecież mąż ją nie z powodu niedostatków inteligencji zostawił, a jedynie z powodu własnej zazdrości. Pewnie dupowaty i niepewny siebie był.

Gość mniunia
inteligentny człowiek myśli o przyszłości a nie o tym, żeby sie dobrze bawić z blokowymi znajomosciami, ktore piją ćpają, inteligentny człowiek nie siedzi z dziećmi po nocach kiedy mąż jest akurat w pracy na nocce

Gość mniunia
zapomniałam dodać, że siedzi z dziećmi pod blokiem po nocach

Gość czarna_róża
No chyba że tak. Ale inteligentny facet wieziałby, co bierze. Czyż nie?

Gość mniunia
masz racje, lecz miłość nie wybiera jak to sie mówi, później się człowiek lapie na tym że popełnił straszny błąd, najwazniejsze ze on sie pozbieral, pracuje i wychowuje corki, rodzice mu pomagają, i wiem ze on zrobi wszystko zeby nie byly takie jak ich ladna ale pusta matka

Gość mniunia
on miał wtedy 21 ona 19 wieć wiek tez sam mowi za siebie

Gość czarna_róża
Ale przynajmniej dzieci będą ładne:D

Gość mniunia
no ładne to już są, mam nadzieje ze bedą miec tez troche w glowkach poukladane :)

najlepiej byc piękną i mądrą uroda nikiedy przemija przynajmniej to drugie zostanie