Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam myslec...

ona jest taka gruba i oblesna i mimo to z nia jest...

Polecane posty

Gość i co mam myslec...

spotykalam sie z takim chlopakeim bardzo mu sie podobalam i on mi tez ale jakso los sie tak potoczyl ze ma inna dziewczyne. wiem ze milosc miloscia ale ona do neigo nei pasuje on to taki typowy lovelas a ona nawet ladna nei ejst ehh moze ma cos w sobie... ehhh a mi love do neigpo wrociloooo... ehhh ona wogole do neigo nei pasuje ma min 90kg 170 jest taaaakaaa duzaaaa... zlame sie... ja go chce a on ma takeigo paszczuraaaa...

Gość bank_bank
spal ja

jak widac ona ma cos czego nie masz ty a jemu sie to podoba...zycie 🖐️

Gość kikkikikikikikiki
Wiesz co to ze ona ma takie wymiary a nie inne niedyskryminuje jej Moze poprostu dobrze mu sie z nia rozmawia....i ma to cos Czego Ty nie masz Nierozumiem po co zaraz obrazac dziewczyne......

może ona ma po prostu to, czego tobie brak np. wysokie IQ, kulturę osobistsą, dobry charakter?

Gość i co mam myslec...
nie no ja jej nei oceniam tylko ze napawde nei widzielismy sie tak kilka lat i nagle nei spodziewwalabym sie ze on moze miec inna panne. ej nie mozecie mi zarzucic ze nei posiadam rozumu. sry ale napawde jestem inteligentna ; nei chcaialm jej oceniac ale mi jest tak jakos przykroooo i zawsze mwoil ze nie bedzie z taka dziewczyne... ehhh zycie bywa brutalneeee...

Gość i co mam myslec...
i wogole ona jest po zawodowce i nic w zyciu nei robi nie ma ambicji, chyba juz wiem co jest powodem jego zainteresowania... ona jest strasznei bogataaaaa... sama sobie chyba odpiwedzialam na pytanie....