Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomamdoscjezus

TYLE przecieków NIBY było i co? NIC !! MATURA 2008 U MNIE

Polecane posty

Gość bomamdoscjezus

Jak w temacie,wczoraj byscie sie pozabijali,kazdy myslal ze ma ten "jedyny" przeciek i co? nkt nie napisal tego realnego jaki dzisiaj był. To samo sie dzieje z angielskim i innymi.

Gość frdfb
a co wogile bylo? ja jestem juz dawno po :> rocznik 2005 :>

Gość no comentss
ale wy naiwni jestescie.... nie ma zadnych przeciekow... to wszystko jest tajne:O

Gość bomamdoscjezus
jasne,teraz nagle WSZYSCY pisali ze lalka bedzie? lalka byla,ale jaki temat ! zreszta 100 osob sie wypowiadalo kazdy wymienial po 100 i w nim lalke to logczne ze trafic musial

Gość bomamdoscjezus
wiem ze nie ma dlatego mi sie brechtac z was chce ze sie omal wczoraj nie pozabijaliscie tacy podjarani tymi niby przeciekami

a jakby ci ktos powiedzial, ze bedzie lalka toby ci cos dalo, bejbe? skoro mialas sie odniesc tylko do fragmentu?

Gość bomamdoscjezus
jezus maria bejbe,ja sie uczylam 3 lata a nie mialam nadzieje,ze a noz widelec bedze to co piszecie tutaj poprostu smiac mi sie chcialo z wczorajszych akcji jak was czytalam żal. bedzie to nie bedzie tamto nie bedzie sramto

Gość sell_me_candy
yhym

Bez kitu, ja mialam 100% przeciek- dzuma. I co?! I byla lalka. Coś im chyba słabo przeciekło. Ale polski hmm można cos nasciemniac zwlaszcza ze to do fragmentu. Ale angielski...! Nie usmiecha mi sie to.