Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 poziom podstawowy: list formalny Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. - wyraź swoje niezadowolenie - opisz na czym polega problem - napisz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie - zaproponuj rozwiązanie problemu Podpisz się jako XYZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Maj 5, 2008 :D:D:D:D:D super:D a co to bedzie za rok jak ja bede pisac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yeaghhhhhhh. Napisano Maj 5, 2008 Super, dzięki! Już napisałam:D I dzięki Tobie kochana zdaaaaaaaaaaaaaaaam!:**** :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Maj 5, 2008 Luśka bo jeszcze uwierze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 tu mam coś bardziej prawdopodobnego 1. W czasie pobytu u znajomego zgubiłes portfel. - napisz ogloszenie gdzie ostatnio chodziłes/as ze znajomym - co było cennego w nim - co oferujesz dla kogos kto go znajdzie - kontakt z toba 2. list bedac na wakacjach z rodzina i bliskimi prowadzisz kurs dla niepełnosprawnych: - opisz co oferuje twoj kurs - ile kosztuje, ile trwa - gdzie odbeda sie pierwsze zajecia - kto da pierwszy dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i kicha nie znam słówek Napisano Maj 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzka-czekolada 0 Napisano Maj 5, 2008 Yyyyy.............!.!.!.! Skad to Pani ma?! Mozna wiedziec?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorzka-czekolada 0 Napisano Maj 5, 2008 Acha nie doczytałam do końca. Niestety, myslalam z osoby w pani wieku nieco powazniejsze są. ;) Wrzuta. Tylko bez chamstw do mnie poprosze, bo ja mimo ze młodsza to chyba znacznie bardziej rozgarnieta. Ogarnieta. Gdzies wyczytalam ze ma byc formalny. Jak cos, powodzenia zycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 kurde... :O też przezywam tyle że nie swoją :P to miało być ku rozładowaniu gęstej atmosfery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słynna Praczka 0 Napisano Sierpień 25, 2008 :-D :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach